Sevdiği Kıza Şiirlerini Ulaştırabilmek İçin Kitap Yazdı

Sevdiği Kıza Şiirlerini Ulaştırabilmek İçin Kitap Yazdı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KAYSERİ’de üniversite öğrencisi Mert Kapucu, “Aşk Olsun” adında şiir kitabı çıkardı. Sevdiği kıza yazdığı şiirleri ulaştıramayınca bu yolu seçtiğini ifade eden Kapucu, “Daha önce sevdiğim kıza yazdığım şiirleri verdim, ama ailesinden dolayı eve sokamayacağını söyledi. Bende eğer bu şiirleri bir kitap haline getirirsem, bu kitabı evine sokmasında bir mahsur olmayacağını düşündüm ve böylece Aşk Olsun kitabı çıkmış oldu” diye konuştu.

 Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde okuyan (18), içerisinde kendi yazdığı 134 şirin yer aldığı “Aşk Olsun” adlı şiir kitabı çıkardı. Aslen Tomarzalı olan ancak Develi ilçesinde yaşayan Kapucu, sevdiği kıza yazdığı şiirleri okutamayınca bu yolu seçtiğini söyledi. Rüyalarında bile şiir yazdığını anlatan Kapucu, genellikle aşkı konu aldığını belirtti. Kapucu, “Her aşk şiirinde olduğu gibi benim şiirlerimin arkasında da bir kadın var. Şiirlerimde de sevdiğim kızı temsil etmesi için bazı isimler kullandım. Bunlar Berna ve Almıla. Daha önce sevdiğim kıza yazdığım şiirleri verdim, ama ailesinden dolayı şiirleri evine sokamayacağını söyledi. Bende eğer bu şiirleri bir kitap haline getirirsem, bu kitabı evine sokmasında bir mahsur olmayacağını düşündüm ve böylece ‘Aşk Olsun’ kitabı çıkmış oldu. Şimdi hem sevdiğim kıza hem de diğer insanlara ulaşıp, kendimce aşkı anlatmış olacağım” diye konuştu.

 

Sevdiği kıza henüz kitabı hediye etmediğini, ancak yakın zamanda hediye etmek istediğini belirten Kapucu, “Şu an karşılıksız bir aşk gibi görünse de inşallah şiirlerimi okudukça ona olan aşkımı anlayacaktır” dedi. Diğer yandan Kapucu, şiir kitabından almak isteyenlerin kendisine sosyal medya hesapları üzerinden başvurabileceğini ve aynı zamanda kitabın bazı internet siteleri üzerinden de satışa sunulduğunu söyledi.

Kapucu, “Kitabımız internet üzerinde, zembramo.com ve okuvesat.com sitesinden ve İnstagram’dan askolsunofficial adresine sipariş verebilirler. Türkiye’nin 81 ilçesine de PTT kargo ile kitabımızı gönderiyoruz.” dedi. Haber: Cafer ZENGİN