Sergen Yalçın büyüsü!

Sergen Yalçın büyüsü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Sergen Yalçın’la kazanmaya devam ediyor.
Devre arasında Sarı-Kırmızılı takımın başına geçen Yalçın, ilk çıktığı Medipol Başakşehir maçından 5-0’lık yenilgiyle dönmüş olsa da, ardından oynanan 4 maçta toplam 10 puanı Kayserispor’un hanesine yazdırmayı başardı. Sivasspor ve Gaziantepspor’da gösterdiği başarılı çıkışı Kayserispor’da da devam ettiren tecrübeli çalıştırıcı, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirtti.

Başakşehir maçının ardından oynanan Akhisar Belediyespor deplasmanından 1 puanla dönen Kayserispor, 19’uncu hafta mücadelesinde sahasında Fenerbahçe’yi 4-1, 20’inci hafta mücadelesinde deplasmanda Galatasaray’ı 2-1, son olarak da kendi evinde Bursaspor’u 2-0 mağlup etme başarısı göstermişti. Son 4 maçta hanesine 10 puan yazdıran Sergen Yalçın yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, 24 Şubat Cuma günü Çaykur Rizespor’un konuğu olacak. Ligde olduğu gibi kupada da büyük başarı gösteren Yalçın, “Öncelikli hedefimiz ligde kalmak, kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek” dedi.

Başarının birlik ve beraberlikten geçtiğine vurgu yapan Yalçın, “Şu an tek düşüncemiz Çaykur Rizespor maçı. Son olarak sahamızda taraftarımızın desteğiyle Bursaspor maçından 3 puan almayı başardık. Üst üste alınan başarılı sonuçlarla birlikte hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Taraftarımıza Bursaspor maçında gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağımız maçı da alarak, galibiyet serisine bir yenisini daha eklemeyi arzuluyoruz.”