Sedat Peker'den Kayseri'deki cinayetle ilgili şok iddia!

Sedat Peker, Adıbelli cinayetiyle ilgili dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı.

Sedat Peker'den Kayseri'deki cinayetle ilgili şok iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sedat Peker'in, 'basın danışmanı' olduğu ifade edilen Emre Olur’un Twitter hesabından, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ı hedef alan açıklamaları ve iddiaları dikkat çekti. İddialar arasında Kayseri'de işlenen iş insanı cinayeti de var. 

Kayseri'de 4 Ağustos 2020'de iş yerinin bahçesinde öldürülen iş adamı Orhan Adıbelli cinayeti yeniden gündeme geldi. Cinayetle ilgili davada Gaziantep'ten Kayseri'ye getirilen zanlıların 5'i tutuklanmış, M.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kayseri'de 2 milyon Euro karşılığında öldürüldüğü iddia edilen iş adamı cinayeti ile ilgili Sedat Peker'in, 'basın danışmanı' Emre Olur’un Twitter hesabından dikkat çeken iddialar da bulundu. Sedat Peker, Kayseri’de 2020 yılında öldürülen iş insanı Orhan Adıbelli cinayetinde Mehmet Ağar'ın parmağı olduğunu öne sürdü. 

Azeri gazeteci Eynulla Fatullayev’e konuşan Mehmet Ağar, Azeri iş insanı Mübariz Mansimov'un hakkındaki iddialarıyla ilgili ''Konuştuklarının hepsi yalandır aşağı yukarı'' demişti. 

Bu açıklamaların ardından, Emre Olur'un hesabından Ağar'a yönelik, "Mehmet Ağar derin devletin başı, Mübariz Mansimov’un söylediği şeylerden sadece birini yalanlamışsın. Ancak bazı gazeteler Sedat Peker’i yalanladı diye haber yapmışlar. Reis yalanlanmayı hiç sevmez. Bence bu işi düzelt yoksa akşama SADAT’cılardan daha kötü duruma düşersin" şeklinde 'uyarı' yapıldı ve akşam saatlerinde aynı hesaptan Peker'in açıklamaları paylaşıldı. 

Peker ayrıca Tolga Ağar'ın 'Aydın Yenipazar Cezaevi'nde yapılan helikopter pisti için Mübariz Mansimov'dan 50 bin dolar aldığını' iddia etti. 

ADIBELLİ CİNAYETİYLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN İDDİA

Sedat Peker, Kayseri’de 2020 yılında öldürülen iş insanı Orhan Adıbelli cinayetinde Mehmet Ağar'ın parmağı olduğunu da öne sürdü. 

Peker, kendisine karşı bir suikast hazırlığının konuşulduğu bir zamanda 'Mehmet Ağar'ın Dubai'ye, ortağı olduğunu öne sürdüğü "Fare Murat" lakaplı Murat Boyracı’yı yolladığı' iddiasında bulundu.

Mehmet Ağar'ın İran vatandaşı Ahmed Nazari’yi Türkiye’de sakladığını, sonra da vatandaşlık verdirdiğini de öne süren Peker, "Geçen sene ben paylaşım yapmaya başlayınca ortalık karıştı diye onu Dubai’ye yolladın" dedi.