Sansürsüz'de 'Ne olacak bu memleketin hali?' konuşuldu

Sansürsüz'de  'Ne olacak bu memleketin hali?' konuşuldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Olay Gazetesi ve 38 Kent Tv Genel yayın Yönetmeni Osman Çiftci’nin hazırlayıp sunduğu 38 Kent Tv’de yayınlanan “Sansürsüz” programında Kayseri ile ilgili önemli tespitlerde bulunan katılımcılar, Kayseri’de belediyelerin çalışmalarına da değindiler.

  Anavatan Partisi İl Eski Başkanı Hami Kıranatlıoğlu Kayseri ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde Ak Partili yöneticilere uyarılarda bulunarak, “Bizim partimiz en güçlü olduğu dönemde yerel seçimlerde belediye başkanlığını kaybetmiştir. 1994’ten bugüne kadar da Kayseri’yi aynı siyasi anlayış yönetmektedir. Bir yorgunluk söz konusu olabilir. Kimi koysam anlayışı yanlıştır. Hiç belli olmaz. Bu nedenle aday belirlerken eş-dost yaklaşımı ile yaklaşmamak gerekir. Diğer tüm siyasi partilerde adaylarını çıkarmalıdır” dedi.

CHP il eski başkanı Kemla Nakipoğlu ise programda yerel yönetimlerin sektörlere girmesinin yanlış olduğunu belirttiği açıklamalarında, “yerel yönetimler sektörlere girmemeli. Sektörlerin daha iyi, daha ucuz ve daha kaliteli faaliyet göstermelerini sağlamalıdır. Aksi halde Kayserili esnafa zararı olmaktadır. Bu doğru bir belediyecilik değildir” dedi.

MHP Belediye Meclis üyesi Kazım Yücel’de  yaptığı açıklamalarında meclis üyesi olarak sorumluluklarını yerine getirmek ve Kayserililerin yararına olan konuları gündeme taşıdıklarını ifade ederek, “Kayseri için, yüzlerce önerge getirdik meclise.  Maalesef dikkate alınmadı” dedi. Sucuk ve Pastırma şehri olan Kayseri’nin bugüne kadar yapılmış olan bir festivalinin bulunmadığına da dikkat çeken Yücel, “Kayseri sucuğu ve pastırması ile ünlüdür. Ne yazık ki bir kez bile olsun tanıtımı için festival yapmadık. Birçok festival yaptık. Ben diyorum ki bari bu festivallere farklı isimler, farklı kişiler çağırın. Tanıtımını kendi kendimize yapmayalım” dedi.