Sağlıkçılara tatlı sürpriz!

Sağlıkçılara tatlı sürpriz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Koronavirüs günlerinde isimleri en çok anılan ve salgınla mücadelede en ön safta mücadele veren sağlık çalışanlarına vefa… Baklavacı Şemsettin Kayseri Şubesi, virüse karşı canlarını ortaya koyan sağlıkçılara tatlı sürprizinde bulundu.
 
Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Baklavacı Şemsettin, sağlık çalışanlarına özel bir gün yaşattı. Hastanelere giden şube çalışanları doktor, hemşire, hasta bakıcı ve diğer sağlık görevlilerine baklava ikramında bulundu. Şifa dağıtan sağlıkçılara çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Hatırlanmış olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren sağlıkçılar ise, Baklavacı Şemsettin yetkililerine teşekkür etti.
 
Sağlık ordusunun kıymetini özellikle bugünlerde bir kez daha anladıklarını ifade eden Baklavacı Şemsettin Şube Müdürü Öner Ürek, onlar için ne yapsalar haklarının ödenmeyeceğini söyledi. Farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Ürek, “Bizler için fedakârca çalışan sağlıkçılara bir nebze de olsa teşekkür etmek istedik.” dedi.
Sağlık görevlilerine yönelik şiddet haberlerinin de kendilerini üzdüğünü vurgulayan Ürek, doktor ve hemşirelere saldıran kişilerin psikolojik tedavi görmesi gerektiğini sözlerine ekledi.