3. Sağlık Ocağının Protokolü İmzalandı

3. Sağlık Ocağının Protokolü İmzalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi Mevlana Mahallesi’ne 1.5 milyon TL’ye mal olacak yeni aile sağlığı merkezi yapacak. 1 ay sonra temeli atılması planlanan merkezin protokolü Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve hayırsever Servet Ziya Ustaoğlu arasında imzalandı.
Talas’a 2 sağlık ocağı kazandırdıklarını ve üçüncüsünün de yakında temelinin atılacağını belirten Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Mübarek Cuma günü hayırseverimiz Servet Ziya Ustaoğlu ile yine hayırlı bir işe imza atıyoruz. Mevlana Mahallesine yanı başında eczaneleri olan aile sağlığı merkezi yapıyoruz. Yaklaşık bir ay sonra temelini atacağız. Yazın sonuna kadar da kabasını bitireceğiz. Mevlana Mahallesi Kayserinin en büyük mahallesi. Bu kapsamda en çok ihtiyaç duyulan şey sağlık merkeziydi. Projesini çizdirdik ve hayırseverimiz ile protokolünü imzaladık. 1,5 milyon TL’ye mal olacak olan sağlık tesisimizi Talas’a kazandırıyoruz. Hayırseverimiz Ziya amcaya teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, hayrını kabul etsin. Buradan çok hayır dua alacak.” dedi.
Hayırsever Servet Ziya Ustaoğlu ise, “Cenab-ı Allah hayır sahiplerinin sayısını artırsın. Yapılan hayırlar da artırsın. İnşallah daha iyilerini yapmak nasip olsun.” diye konuştu.
Mevlana Mahallesi Papatya Caddesinde 760 metrekare alan olarak inşa edilecek olan aile sağlığı merkezi yaklaşık 1.5 milyon TL’ye mal olacak. 4 aile hekimin çalışacağı ve içerisinde diyetisyen, psikolog ve diş bölümlerinin yer alacağı sağlık ocağından 65 bin nüfuslu Mevlana Mahallesi hizmet alacak.