Sağlık Müdüründen dikkat çeken vaka sayısı açıklaması...

Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, özel hastane yöneticileriyle toplantı yaptı...

Sağlık Müdüründen dikkat çeken vaka sayısı açıklaması...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, kentte faaliyet gösteren Özel Hastane yetkilileri ile  video konferans toplantısı gerçekleştirdi.
1 Mart’ta başlayan kademeli normalleşme sürecinin ardından Kayseri’nin mavi iller kategorisine taşınması adına Kayseri Sağlık Müdürlüğünün çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Benli, toplantıda Covid-19 salgınının Kayseri’deki genel seyri hakkında bilgi verdi. Özel hastanelerin pandemi süresince verdiği desteğin önemli olduğunu belirten Benli, toplantıda, Kayseri’deki vakalarda yükseliş yaşandığını da söyledi. Benli; “Vaka sayılarımızda kısmi bir yükseliş söz konusu. Kademeli normalleşme sürecinde tedbirlere daha da sıkı sarılmamız gerekiyor. Bu süreçte olumsuz bir duruma karşı kamu hastanelerimizle gerekli planlamalarımızı yaptık. 
Özel hastanelerimizde ihtiyaç duyulduğu taktirde bizlere koşulsuz destek sağlıyorlar. Diğer yandan sahada filyasyon çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Süreci artık daha yakından tanıyor ve nerede nasıl davranmamız gerektiğini daha iyi biliyoruz. Pandeminin başından beri olduğu gibi kademeli normalleşme sürecinde de özel hastanelerimizle işbirliği, karşılıklı fikir alışverişi ve özveri ile çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.