Sağlık Müdürü: OSB`ler stres testinden geçti!

Sağlık Müdürü: OSB`ler stres testinden geçti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sağlık Müdürü Benli; Organize Sanayi ve STK Başkanları ile Pandemi Sürecini Değerlendirdi. 
 l Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri’de bulunan sanayici, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile online video konferans toplantısı gerçekleştirdi.
SAĞLIK MÜDÜRÜ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDILAR 
İl Sağlık Müdürü Benli başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Bölge Müdürü Ali Yaprak, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, İncesu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baktır, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve ilçe sağlık müdürleri katıldı. 
 SANAYİCLER YAŞANAN SIKINTILARI ANLATTI
Pandemi sürecinde organize sanayi bölgelerinde yaşanan gelişmeler, koronavirüsün seyri, alınması gereken önlemler hakkında fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda; sanayi bölgelerinde yapılan filyasyon çalışmaları esnasında yaşanan zorluklar masaya yatırılarak çözüm önerileri sunuldu. Toplantı sanayicilerin ve çalışanların pandemi süreci ile filyasyon çalışmaları hakkındaki merak ettikleri soruların cevaplanmasıyla sona erdi.
 TEHLİKE HENÜZ GEÇMİŞ DEĞİL
Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Benli; “Kayseri’de, koronavirüsle olan mücadelemiz sıkı bir şekilde devam etmekte. Bu gayretli çalışmaların neticesini de almaya başladık. Ancak rehavete kapılmadan değişen koşullara göre önlemleri artırarak yola devam etmeliyiz. Organize sanayi bölgelerimiz pandemi döneminde büyük bir stres testinden geçmelerine rağmen, bizlere ellerinden gelen desteği sağladılar. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyorum. Ama tehlike henüz geçmiş değil. Tedbir ve önlemleri elden bırakmadan çalışmaya devam etmeliyiz. Sürecin daha ne kadar süreceği ile ilgili şu an için bir tahmin yürütmekte çok zor. Dolayısıyla sanayi bölgelerimizdeki üretimin aralıksız olarak devam etmesi için, tedbirlere eksiksiz olarak riayet edilmesini sağlamak zorundayız” ifadelerini kullandı.