PTT Kayseri'de 71 şube sayısına ulaştı

PTT Kayseri'de 71 şube sayısına ulaştı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

PTT’nin 177’nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde açıklama yapan PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz, PTT’nin ilde 71 şube sayısına ulaştığını söyledi.
PTT’nin 177’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri, PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz ve çalışanlarının Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaretiyle başladı. Her ne kadar vatandaşların mektup yazma alışkanlığı eskisi kadar kalmasa da, PTT’nin yine gözde bir kurum olduğunu belirten Vali Süleyman Kamçı, “PTT deyince vatandaşın aklına gelen mektuplaşmak. Ama mektup yazma kalmadığı için, PTT de sürekli kendini yeniliyor. Bugün için de her türlü hizmeti; bankacılık hizmetlerinden kargo hizmetine kadar en ucuz ve en seri ve en güvenilir şekilde yapar duruma geldi. Bu çalışmalarından dolayı PTT çalışanlarına teşekkür ediyorum ve sağlıklı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.
177 yıllık bir kurumun mensubu olarak, amaçlarının vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu dile getiren PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz ise, ilde geçen yıl 65 olan şube sayısını, 71’e yükselttiklerini belirtti. Başmüdür Recep Türkyılmaz, “Bunun yanı sıra iş yerimizin bulunmadığı mahallelerde de, mobil araçlarımızla vatandaşımıza hizmet sunmaktayız. 2 asra yakın, müşterilerimize hizmet sunan bir kuruluşun mensubu olarak 177’nci kuruluş yıl dönümümüzü çalışanlarımız ve halkımızla kutlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.
Başmüdür Recep Türkyılmaz, Vali Süleyman Kamçı’ya PTT’nin 177’nci kuruluş yıl dönümü anısına hazırladığı hediyeleri takdim ettikten sonra makamdan ayrıldı. Kutlama programı PTT Merkez Şubesinde devam etti. İşlem yaptıran 117’nci müşteri Ahmet Korkmaz’a çiçek ve hediyelerini takdim eden Başmüdür Recep Türkyılmaz, ardından çalışanları ile birlikte günün anısına hazırlanan pastayı kesti.