Pınarbaşı'da kan davası... Silahlı saldırı: 5 yaralı

Pınarbaşı'da kan davası... Silahlı saldırı: 5 yaralı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pınarbaşı İlçesi Tahtalı Mahallesi’nde düzenlenen silahlı saldırıda biri ağır 5 kişi yaralandı, muhtar ve oğlu gözaltına alınırken silahlı saldırıya karıştığı iddia edilen 3 kişi aranıyor...

Edinilen bilgiye göre; Tahtalı Mahallesi’nde yaklaşık 6 yıl önce bir kişinin ölümü çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan kavga geçen yıl Nisan ayında yaşanan silahlı çatışmada taraflardan 2 kişinin ölümüyle kan davasına dönüştü...

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında meydana gelen silahlı çatışmada Mahalle Muhtarı Recep Çadır’ın oğlu Mustafa Çadır ve aynı zamanda akrabaları olan kan davalılarından Murat Çadır hayatını kaybederken muhtarın oğlu Mertcan Çadır yaralanmıştı.

4 Mart Pazar günü meydana gelen son olayda ise biri ağır olmak üzere 5 kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Haber merkezimize yansıyan bilgilere göre mahalle muhtarı Recep Çadır ve oğlu Metin Çadır ile yanında bulunan akrabaları Tekin, Alican ve Ferdi Çadır 38 LK 910 plakalı araç içerisinde bulunan kan davalıları aynı zamanda akrabaları olan Mehmet, Cengiz, İsmet, Sinan ve Abdurrahman Çadır’a silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda Abdurrahman Çadır ağır olmak üzere Mehmet, Cengiz, İsmet, Sinan Çadır yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırılırken, muhtar Recep Çadır ve oğlu Metin Çadır Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Olaya karıştığı önesürülen Tekin, Alican ve Ferdi Çadır’ın yakalanması için ise geniş çaplı çalışma başlatıldı.