Pınarbaşı Belediye Başkanı Ataş'tan Hüseyin Akay'a ziyaret

Pınarbaşı Belediye Başkanı Ataş'tan Hüseyin Akay'a ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Ataş ziyaret esnasında Pınarbaşı- Pazarören Besi Çiftliğinin bölgeye ve çiftçilere hem üretim hem de istihdam açısından büyük katkılar sağlayacağını belirterek, bu projenin hayata geçirildiği için Başkan Akay’a teşekkürlerini iletti. Pancar Ekicileri Kooparatifi’nin yalnızca şeker pancarı üzerine değil, çiftçilerin talepleri ve istekleri doğrultusunda kendi bölgelerine önemli değerler katan bir kooparatif haline geldiğini belirten başkan Ataş, Pınarbaşı’na yapılması muhtemel yeni projeler için fikir alışverişinde bulunularak, çiftçilerin en büyük problemlerinden birisi olan pancar kotalarını değerlendirdi.
Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise projenin asıl fikir babasının Başkan Ataş olduğunu belirterek, bu projeyi hayata geçirmelerine yardımcı olduğu için Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş’a teşekkürlerini ileterek ilçeye daha farklı projeler yapmayı istediği söyledi.
Görüşme sonrasında Başkan Dursun Ataş tarafından Kayseri Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’a ilçeye yaptığı yatırımlar ve çiftçilere verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.