Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetimi, Şehit Komandolar Durağı'nı ziyaret etti

Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetimi, Şehit Komandolar Durağı'nı ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve beraberindeki heyet, Şehit Komandolar Durağı’nı ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Hüseyin Akay, yönetim kurulu üyeleri ve Şeker Fabrikası yönetim kurulu ile beraber geçtiğimiz Cumartesi hain saldırının meydana geldiği durağı ziyaret etti. Durağa karanfil bırakan Akay, dua etti.
Burada bir konuşma yapan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, "Cumartesi günü burada alçakça yapılan bir saldırı sonucunda 14 tane yiğidimiz şehadete erişti. Pek çok da yaralı var. Huzur kenti Kayseri’de böyle bir menfur saldırının olması Kayseri’nin huzurunu olduğu gibi ülkemizin huzuruna da kast etti. Bu alçak saldırıyı yapanları, yiğitlerimizi şehit edenleri Allah’a havale ediyoruz. Onları lanetliyoruz. Sadece onları değil, onları saldırıya sevk edenleri, onları yönetenleri ve onlara destek verenleri lanetliyoruz. Ülkemizin huzura ihtiyacı var. Bu terör saldırıları devletimizin gücü karşısında sona erecek. Biz buna inanıyoruz. Kayserililerde burada gerçekten sembol olabilecek bir davranış ortaya koyuyorlar. Şehit olan evlatlarımızı anmak için bu durağı ziyaretgah haline getirmişler. İnsanlar buraya geliyorlar ve dua ediyorlar" ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hiçbir terör örgütünün bozamayacağını belirten Akay, "Yaralılarımıza Allah’tan iyilik ve sağlık diliyoruz. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü kimse bozamayacak. Türk milleti bu işe sahip çıkıyor. Devletine sahip çıkıyor. Devletimizde üzerine düşen görevi hakkıyla yapacak. Bu saldırıların hepsi bertaraf olacak. Terör örgütlerinin hepsi yok olacak. FETÖ’sünden PKK’sına ve DAEŞ’ine varıncaya kadar bu ülkeye kast edenlerin hepsi inşallah yok olacak. Biz buna inanıyoruz. Herkesin kendini devlet yerine koymamak gibi bir durumunun da olduğunun altını çizmek gerekiyor. Bizler devletimizin yönlendirmesi çerçevesinde hareket etmek durumundayız. Herkesin kendisini devlet yerine, devlet adamı yerine koymaması lazım. Tahriklere kapılmaması lazım. Daha tedbirli hareket edilmesi lazım. Böylece ülkemizin birliğine ve dirliğine katkı sağlanması lazım" diye konuştu.