Özhaseki, vatandaşa seslendi: Sabırlı olun...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, vatandaşlara çağrıda bulundu. Özhaseki, 'Milletimizden sabırlı olmalarını ve bize her zaman olduğu gibi güvenmelerini istiyoruz. Bu konuyu yine biz çözeceğiz' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki, vatandaşa seslendi: Sabırlı olun...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, TV Kayseri'de Ramazan Özel programının konuğu oldu. Programda, ekonomide yaşanan sıkıntılar ve hayat pahalılığına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özhaseki, "Hayat pahalılığının nereden kaynaklandığını vatandaşlarımıza doğru dürüst izah etmemiz gerekiyor ve vatandaşın da bunu bilmesi icap ediyor" diye konuştu. 

Özhaseki, vatandaşa seslendi: Sabırlı olun...

Özhaseki, "2 yıl boyunca pandemi dönemi yaşadık. Dünyada tedarik zinciri bozuldu, ulaşım işi karıştı, çalışma şartları değişti, ham maddeye ulaşamama gibi bazı sorunlar baş gösterdi. Şimdi de Ukrayna-Rus Savaşı çıktı, o da belli temel gıda maddeleri baştan olmak üzere enerji ve çelik sektörünü etkiliyor. Dövizdeki oynamanın büyük bir bölümü oradan kaynaklanıyor. Bunun yanında inşallah 2023 yılında Karadeniz'de bulduğumuz doğal gazı işleyip milletimize verecek hale geliyoruz. 2026'ya kadar öyle bir program yapılıyor ki tüm Türkiye'de evlerin kullandığı doğal gazın tamamını Karadeniz'den çıkardığımız doğal gaz ile karşılayacak hale geliyoruz.  Milletimizden sabırlı olmalarını ve bize her zaman olduğu gibi güvenmelerini istiyoruz. Bu konuyu yine biz çözeceğiz. Yapılan anketlerde 1. parti AK Parti. Bunda hiçbir şüphe yok. Cumhur İttifakı da en yüksek oyu alan ittifak. Karşı tarafta hiçbir şey olmadığını biliyoruz. Vatandaşımıza soruyoruz; Lider...Recep Tayyip Erdoğan'dır diyor" diye konuştu.