Özhaseki, kime 'canını al parasını alma' dedi

Özhaseki, kime 'canını al parasını alma' dedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayserispor’un yaşadığı maddi sıkıntıları örnek göstererek, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kayseri’nin eğitim, sağlık, turizm konusunda ilerlediğini ve şehirde her aranılanın bulunduğunu belirten Özhaseki, “Kayseri, Türkiye’de en önde giden şehirle yarışabilecek hale geldi” dedi.

Şehrin gelişime katkı sunanlara teşekkür eden Özhaseki, eli cebine gitmeyen bazı çevreleri de yerden yere vurdu. “Para deyince Allah canını alıyor. Canını al, parasını alma” diyen Özhaseki, “İyi de Kayseri’de yaşıyorsun, zengin olmuşsun elhamdülillah. Birikmiş 200 milyon doların da var, ne olacak? Mirasçılara kalıyor, torunlara kalıyor, onlardan da damatlara kalıyor. Ne olur biraz versen, toplumla bölüşsen?” şeklinde konuştu.

“FİKİR BU FAKİR KARDEŞİNİZE AİT”

“Türkiye’de imar açısından 3 tane şehir söylenecekse biri Kayseri’dir” diyen AK Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet  Özhaseki, “Kendi halinde ticaretinde, sanayisinde gelişme var. 4’üncü üniversitenin fikri de bu fakir kardeşinize aittir. Bunun için uğraştık. Şimdide devam ediyor çok şükür. Abdullah Gül Üniversitesini kastediyorum. Bu şehir eğitim alanında ilerliyor, sağlık alanında ilerliyor. Sağlık Turizm kongresi  yapıldı. Sağlıkta bu şehir her aradığını bulabilen bir şehir haline geldi. Türkiye’de en önde giden şehirlerle yarışabilecek bir şehir haline geldi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bunların yanında para diyince herkes geriye çekiliyor. Para diyince Allah canını alıyor. Canını al parasını alma. İyi de Kayseri’de yaşıyorsun, zengin olmuşsun elhamdülillah. Birikmiş 200 milyon dolarında var, ne olacak? Yapacağı tek şu, mirasçılara kalıyor, torunlara kalıyor, onlardan da damatlara kalıyor. Ne olur biraz versen, toplumla bölüşsen? Yok oraya gelince vermiyor, öylede kötü bir huyumuz var. Örneğin Kayserispor’la uğraşanlara deli gözü ile bakılıyor. Oysa bu işler hayırlı işler. İnsanları, gençleri mutlu eden işler” ifadelerini kullandı.

Haber: Cafer ZENGİN