Özhaseki: Kayserimizin başarısının en büyük sırrı istişareye dayalı biz kültürü!

Uzun bir aradan sonra ilk kez bir araya gelip, objektife poz verdiler…

Özhaseki: Kayserimizin başarısının en büyük sırrı istişareye dayalı biz kültürü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de uzun bir aradan sonra Mehmet Özhaseki, Mustafa Elitaş ve Taner Yıldız gibi isimler parti binasında bir araya geldi ve aynı karede objektiflere yansıdı. AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel'in yer almadığı istişare toplantısına Milletvekilleri; İsmail Tamer ve Hülya Nergis de katıldı. AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'n da yer aldığı toplantıya Büyükşehir, Kocasinan, Melikgazi ve Talas Belediye Başkanları da katılarak, istişarede bulundu. 
“KAYSERİMİZİN BAŞARISININ EN BÜYÜK SIRRI…”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki toplantıyla ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Kayseri Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile istişare toplantısı gerçekleştirdik.
Gelişimiyle ülkemize örnek olan Kayserimizin başarısının en büyük sırrı; ortak akıl ve istişareye dayalı inşa edilen ‘biz kültürü’dür. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise “İl Başkanlığımızda İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun” mesajı paylaştı. AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da buluşmayla ilgili olarak, “Genel Başkan Yardımcımız, TBMM Grup Başkanvekilimiz, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile İl Başkanlığımızda istişare toplantısı gerçekleştirdik” dedi.