Özhaseki: FETÖ'cüler cezalarını en ağır şekilde çekecekler

Özhaseki: FETÖ'cüler cezalarını en ağır şekilde çekecekler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Konya’da konuştu. Özhaseki, “Fetö’cüler cezalarını en ağır şekilde çekecekler” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Konya’da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın  "Miras" adlı görsel şölen programına katıldı. Programda konuşan Özhaseki, “Deprem insanları öldürmez, insanları kötü yapılar öldürür” dedi. FETÖ ile mücadeleye de değinen Özhaseki, FETÖ’den yargılananların cezalarını en ağır şekilde çekeceklerini dile getirdi. Emperyalist devletlerin DEAŞ’ı ürettiğini  de dile getiren Bakan Özhaseki, ayrıca “Biz ne kimseden emir alırız ne de kimseden izin alırız”  ifadelerini de kullandı.

 ÖZHASEKİ DUBABİ'DE

Diğer yandan Bakan Özhaseki, Dünyanın önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı için Dubai'ye gitti. Özhaseki, "Sektör temsilcilerimizin yurt dışı müteahhitlik çalışmaları hakkında bilgi aldık. Tanıtım yapan Türk firmalarını da ziyaret ettik. Ülkemizde inşaat sektörü; gerek oluşturduğu katma değer, gerekse istihdam açısından ekonomimizin lokomotif sektörü. Müteahhitlerimiz dünyanın hemen her ülkesinde yatırım yapıyor, uluslararası inşaat firmaları arasında saygın bir yerde bulunuyor. Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlayan inşaat sektörünü daha ileriye taşımak için yurtdışında yapılan bu fuarları önemsiyor, yatırımcılarımızın önünü açacak girişimlere destek veriyoruz" dedi.