Özhaseki: Esnafımız biraz rahatlayacaktır!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ekonomik göstergeleri ve esnafa destek paketini değerlendirdi.

Özhaseki: Esnafımız biraz rahatlayacaktır!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, esnafa verilecek olan 3 bin ila 5 bin TL arasındaki desteklerin esnafı rahatlatacağını söyledi. 
"OSB'DEKİ ELEKTRİK SAATLERİNE BAKARSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ"
Pandemiye rağmen Türk ekonomisinin büyüdüğünü ifade eden ve aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili olan Mehmet Özhaseki, "Pandemi bütün dünyada piyasalarda daralmaya yol açtı. Bütün ülkeler kalkınma hızında gerideler, ama Türkiye ekonomisi 2020'de 1.8 ile son çeyrekte ise 5.9 ile büyüyen ülkeler arasına girdi. Türkiye üretmeye, ihracata devam ediyor. Bunu Organize Sanayi Bölgelerinde elektrik saatlerine bakarsanız  görürsünüz" diye konuştu. 
"İLERDE DAHA İYİ GÜNLER GELECEK"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce esnafa yönelik açıkladığı destek paketine de değinen Özhaseki, "Piyasaların açılması noktasında alınan tedbir ile işlerimiz daha iyiye gidecektir. 1 milyon 350 bin esnaf arkadaşımıza ya 5 bin ya da 3 bin TL yardımlar çıkıyor Hükümetten. Bunlar ciddi adımdır. Doğrusu esnafımızı biraz rahatlatacaktır inşallah. Biz ilerde çok daha iyi günlerin geleceğine inanıyoruz" dedi. 


Özhaseki, Türkiye'nin sağlıkta da iyi bir noktada olduğunu fade ederek, "Önce sağlık, dünyada çok başarılıyız. Dünyada sağlık konusunda üç tane başarılı ülke gösterin deseler, herhalde içlerinden biri Türkiye’dir" şeklinde konuştu.