Özer: Vatandaş son 18 yılın en yüksek enflasyonu ile karşı karşıya!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, 'İnandırıcılığını yitiren TÜİK'in resmi rakamlarına göre, son 18 yılın en yüksek Temmuz ayı enflasyonu ile karşı karşıyayız. Yani TÜİK bile artık saklayamıyor gerçekleri' dedi.

Özer: Vatandaş son 18 yılın en yüksek enflasyonu ile karşı karşıya!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TÜİK’in açıkladığı rakamların gerçeği yansıtmadığını ve vatandaşın açıklanan rakamlardan kat be kat daha fazla ekonomik yük ve zamlar altında ezildiğini belirten CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, AK Parti iktidarına tepki gösterdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Siz bir de hissedilen gerçek enflasyonu düşünün. Geçim derdi vatandaşın belini büktü. Yönetenler ise şahsım devletinde saraylarda, uçaklarda sefa sürdü. Afet bölgelerinde dahi evi yanan, emeği yok olan halka, çay fırlatıp, yüksekten baktılar, lüks araçlarla bir de sözüm ona itibar turu attılar! Yetmedi "TOKİ size öyle ev yapacak ki, 20 yıl ödemeli, evi yanmayan da keşke benim de evim yansaydı diyecek" sözleriyle de vicdanları yaktılar. Kalpleri dondurdular.Yetmedi itibardan tasarruf olmaz diyenler, ballı maaşlarla ballı hayatlara yelken açanlar çıkıp yüzleri kızarmadan halka tasarruf yapın dediler. Halk yoksullaşırken, onlar zengin oldular, kendi itibarları sarsılmasın diye de vatandaşa porsiyon azalttırdılar! 
Canım halkım, AKP'yle değerler yalan oldu, taneyle meyve, sebze de hayaldi gerçek oldu!Memlekette mutfak da yangın yeri, artık çözümün adresi belli. Umutsuzluk yok. Hep birlikte kuracağız halkın iktidarını. Bu yalan, talan düzeni bitecek. Sözümüz söz, güzel günler gelecek. Birlikte başaracağız, o huzurlu yarınlara kavuşacağız. Yorulmak yok, halka gideceğiz. Mazeret yok halkı dinleyeceğiz.