Özer: Kayseri artık bu 'Sen, ben, bizim oğlan düzeninden' kurtulmalı!

'Yıllardır aynı yüzler, aynı pozlar, bol vaatler, aynı sözler, bu yaşanan krizlerin, kuyrukların, sıkıntıların, yokluğun, yoksulluğun asıl sebebiler!'

Özer: Kayseri artık bu 'Sen, ben, bizim oğlan düzeninden' kurtulmalı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, AK Parti ve MHP İl Başkanlarının, Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelerek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerine yönelik aday belirleme girişimlerine tepki gösterdi. Özer, “Kayseri, artık bu ‘Sen, ben, bizim oğlan’ düzeninden ve anlayışından sıyrılmalı, kurtulmalı” ifadelerini kullandı. 
“YILLARDIR AYNI YÜZLER, AYNI POZLAR, BOL VAATLER, AYNI SÖZLER, BU YAŞANAN KRİZLERİN, KUYRUKLARIN, SIKINTILARIN, YOKLUĞUN, YOKSULLUĞUN ASIL SEBEBİLER”
CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Bu yıllardır kamu imkanlarını kullanarak, o imkanlarla poz verenler, kendilerince mesajlar vererek, ‘Bu şehirde her şeyi biz biliriz, her şeyi biz belirleriz, bizim dediğimiz olur, bizim lafımızın üzerine kimse laf söyleyemez, biz kimi aday gösterirsek bu şehirde o seçilir” diyenlere, demek isteyenlere, esnafın, sanayicinin, işçinin, memurun, sendikanın, odanın, derneğin, birliğin, kooperatifin…iradesine ipotek koymak isteyen anlayışa da dur demenin zamanı gelmedi mi? Bu şehir artık bu düzeni değiştirmeli, bu zihniyetlere de geçit vermemeli. Dediğimiz gibi, yıllardır aynı yüzler, aynı pozlar, bol vaatler, aynı sözler, bu yaşanan krizlerin, kuyrukların, sıkıntıların, yokluğun, yoksulluğun asıl sebebiler! Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan. Bu düzenin artık gideri yok” dedi.

'Çarşıya çıkacak yüzleri yok! Esnaf, piyasalar kan ağlıyor, onlar rant peşinde'

Demokrat Parti'den o buluşmaya sert tepki! Haberin detayları için TIKLAYIN

Haber

Cumhur İttifakı toplandı 'Esnaf Odası Başkan adayını' belirledi!

Haberin detayları için TIKLAYIN