OSB'nin yeni Başkanından dikkat çeken mesaj: Kimse itiraz edemez!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde merakla beklenen seçim tamamlandı. Seçimi kazanan Mehmet Yalçın'dan dikkat çeken açıklamalar: Sonuçlara kimse itiraz edemez. Sandık kadar güzel bir şey yok...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
OSB'nin yeni Başkanından dikkat çeken mesaj: Kimse itiraz edemez!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde merakla beklenen seçim tamamlandı. Kayseri OSB Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seçim gündemli genel kurulun Divan Başkanlığını Ali Baktır yaptı. Genel kurulda Mehmet Yalçın ve Tahir Nursaçan’ın listeleri yarıştı. Yapılan sayım sonrasında Divan 5 oyun geçersiz sayıldığını açıkladı. Geçerli oy sayısı ise 601 olarak duyuruldu. Yapılan sayım sonrası Tahir Nursaçan'ın listesi 206 oy aldı. Mehmet Yalçın listesi ise 394 oy alarak seçimi önde tamamlandı. Bu sonuçla Yalçın OSB'nin yeni başkanı oldu.

OSB'nin yeni Başkanından dikkat çeken mesaj: Sonuçlara kimse itiraz edemez!
"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ"
Seçim sonrası konuşan OSB’nin yeni Başkanı Mehmet Yalçın, katılımcılara teşekkür ederek, “Seçimli genel kurulumuz yaptık. Nezih bir ortamda, demokratik bir ortamda seçimi yaptık. Kavga olmadı, gürültü olmadı elhamdülillah.  Gayette güzel oldu. Hiç kimse bu sonuçlara itiraz edemez. Sandığa gitmek kadar güzel bir şey yoktur. Değerli sanayicilerimiz teveccüh buyurdunuz, bize görev verdiniz. İnşallah bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.

OSB'nin yeni Başkanından dikkat çeken mesaj: Sonuçlara kimse itiraz edemez!