Öğrenciler Melikgazi Belediyesinin Çalışmalarını İnceledi

Öğrenciler Melikgazi Belediyesinin Çalışmalarını İnceledi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bahçeşehir Koleji dördüncü sınıf öğrencileri Yerel Yönetimler konulu çalışmaları için Melikgazi Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç’tan Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
7 gün, 24 saat, 365 gün hizmet; kamu hizmeti süreklilik ister
Kayseri ilinin 555 bin nüfusu ile en kalabalık ilçesi olan Melikgazi Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğunu yatırım ve hizmetlerden dolayı örnek ve referans belediye olarak gösterildiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Çocuklara birey olarak toplumda görev almayı ve paylaşmalarını istiyoruz. Bu amaç ile Çocuk meclisini kurduk. Çocuk meclisimiz gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ve çalışmalar ile kamuoyunu bilgilendirmekte, bilinçlendirmektedir. Melikgazi Belediyesi olarak doğaya ve çevreye önem veriyoruz. Spora ve sporculara önem veriyoruz. Esnaf ve ticaret erbabına önem veriyoruz. Yani toplumun tüm kesimini önemsiyoruz. Alacağımız kararlarda ve yatırımlarda mutlaka mesleki oda, dernek ve kurumlarla konuyu istişare ediyoruz. Sonuçta örnek ve referans belediye çalışmaları ortaya çıkıyor“ dedi.
Bahçeşehir Koleji’nde eğitim gören 4.Sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri ile yaptıkları bu ziyarette, soru cevap şeklinde devam eden toplantı sonrası belediye hizmet binasını gezerek çalışmaları bizzat yerinde incelediler ve ilgililerden bilgi aldılar. Meclis salonunda yapılan Toplantı da öğretmenler ve öğrenciler eğitime ve öğretime yapılan etkinlik ve çalışmalardan dolayı Melikgazi Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiklerini söylediler.
Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenler ile birlikte Melikgazi İletişim Merkezini gezdiler ve tanıtım sonrası hatıra fotoğrafı çektirdiler.