Odalar Birleşebilir!

Odalar Birleşebilir!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, Olay Türk TV’de ‘Sansürsüz Ramazan Özel’ programında konuştu. Aydemir, odaların birleşmesinin ve tek çatı altında toplanmasının gündemde olduğunu söyledi.

 

 

Kayseri’nin yeni nesil ilk dijital televizyonu Olay Türk TV Dünya Ticaret Merkezi’nde kurulu olan Ramazan Sokağı’ndan canlı yayınlarını sürdürüyor. Kentin tanınan isimlerini de vatandaşlarla buluşturan Olay Türk TV’de ‘Sansürsüz Ramazan Özel’ programına bu kez de Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, konuk oldu. Televizyonun Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci’nin sorularını yanıtlayan Aydemir, aynı zamanda oda çalışmalarını da anlattı. Ramazan ayında gıda sağlığı konusunda uyaran Aydemir,  “Esnaflarımızı, üyelerimizi gezdiğimde mutfaklarını incelerim, hataları olursa uyarırım. Bizim işimiz insan sağlığı olduğu için daha iyi daha nezih işler yapmak için uğraşıyoruz, gayret ediyoruz. Tabiî ki bununda karşılığını almak istiyoruz.İlk odaya geldiğimizde, yine tek tek teşekkür ziyaretleri yaptık. İndirim kartı çıkardık, bizim en çok ihtiyacımız olan firmalarla protokoller imzaladık” diye konuştu.

 

Programda federasyonun dikkat çeken bir çalışma yaptığını da ifade eden Aydemir, benzer alanda faaliyet gösteren odaların tek çatı altında toplanmasının gündemde olduğunu söyledi. Aydemir, “Yapamadığımız, odanın yerini değiştirmekti, bir pazarlığımız oldu fakat vazgeçtik. Federasyonunun, tıpkı Bakanlıkların sayısının azaltılması gibi kısa bir zaman içerisinde birliğe bağlı 40 odayı küçültme yönünde bir planı da var.  Bu yüzden odamızı masrafa sokmamak için vazgeçtik. Bu konuda bekleme sürecine geçtik. Bu konuda çıkacak kararı da bekliyoruz” dedi.

Haber: Hüseyin GÖKTAŞ