O YOLUN ADI ŞEHİT KOMANDOLAR OLDU!

O YOLUN ADI ŞEHİT KOMANDOLAR OLDU!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KAYSERİ’de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi ilçe yönetiminin, 15 askerin şehit olduğu hain terör saldırının meydana geldiği yolun isminin 'Şehit Komandolar' olarak değiştirilmesi teklifi Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde kabul edildi. Hain saldırının yaşandığı kavşak ile Komando Tugayı’nın yerleşkesinin önünden geçen yaklaşık 14 Km’lik yola Şehit Komandolar Caddesi ismi verildi. CHP Melikgazi İlçe Başkanı İbrahim Kaan, terör saldırılarını bir kez daha lanetleyerek, Büyükşehir Belediye Meclisi ile belediye yönetimine teşekkür etti.

 

 

CHP Melikgazi İlçe Başkanı İbrahim Kaan ve beraberindeki parti yöneticileri, geçtiğimiz Aralık ayında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne, dilekçeyle talepte bulunmuştu. Belediyeye sunulan dilekçece, “CHP Melikgazi ilçe Başkanlığı yönetimi olarak hain saldırının olduğu Talas Bulvarın isminin Şehit Komandolar olarak değiştirilmesi ve aynı zamanda hain terör saldırısında şehit olan kahraman askerlerimiz için bir Komando Anıtı yapılmasını talep ediyoruz” ifadelerinin yer almıştı. İşte CHP Melikgazi yönetiminin yaptığı bu yöndeki başvuru Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kabul gördü. Konuyla ilgili olarak CHP ilçe yönetiminin dilekçesine Büyükşehir Belediyesi yazılı olarak da cevap verdi.

YOLUN ADI DEĞİŞTİ

CHP Melikgazi İlçe Başkanlığına, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu, tarafından gönderilen cevap yazısında şu ifadeler yer aldı: “İlgili dilekçede bahse konu olan Kahraman Komando Tugayımızın askerlerini taşıyan otobüse yapılan hain terör saldırısının yapıldığı kavşak ile Komando Tugayımızın yerleşkesinin önünden geçen yaklaşık 14 Km’lik yola Şehit Komandolar Caddesi isminin verilmesi Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 13.02.2017 tarih ve 76 sayılı kararı ile kabul edilmiştir.”

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Melikgazi İlçe Başkanı İbrahim Kaan, terör saldırılarını bir kez daha lanetledi. Kaan, "Hain terör saldırılarında şehit olan kahraman askerlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet ve yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Kayseri'deki hain terör saldırısı sonrasında Büyükşehir Belediyesi’ne başvurmuştuk. Bu talebimizi kabul eden Belediye Meclis üyelerimize ve belediye yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu konuda bir talebimiz daha vardı. İnşallah hain terör saldırısında şehit olan kahraman askerlerimiz için bir Komando Anıtı da yapılır” dedi. Haber: Cafer ZENGİN