O vekil yine yaptı yapacağını! Peki, bu duyarlı insanlar olmasaydı?

 O vekil yine yaptı yapacağını! Peki, bu duyarlı insanlar olmasaydı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Doğuştan beyninde su toplaması nedeniyle 3 kez ameliyat olan, ancak yürüyebilmesi için bir ameliyat daha olması gerektiği ifade edilen  minik yavrunun imdadına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy yetişti. 
DİRGENALİ'NİN YARDIM ÇAĞRISI YANIT BULDU 
Kayserispor Taraftar Lideri Ahmet Dirgenali'nin, sosyal medya üzerinden yaptığı, "Minik evladımızın ameliyatı için 10 bin TL
gerekiyor .10 kişi ile hallederiz benden hariç 1000 TL verecek 9 kişi özelden yazsın" çağrısına Ersoy, "Gerisini de ben halledeyim Reis, şimdiden geçmiş olsun" yanıtını verdi. Dirgenali de Ersoy'a teşekkür etti ve "Teşekkürler Kayseri'nin tek vekili abim" ifadelerini kullandı. 
Ersoy'un bu girişimi sosyal medyada da taktir topladı. Ersoy, daha öncede benzer yardım çağrılarına ses vererek, örnek olmuştu. 
ORDU MİLLETVEKİLİ DE DUYARSIZ KALMADI 
Diğer yandan Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da, Dirgenali'nin çağrısına, "Ahmet kardeşim! Her zaman yanınızda olmak şereftir. Alo demen yeterli." yanıtını verdi. 
DOKTOR 10 BİN TL İSTEMİŞ, YA DUYARLI BU GİRİŞİM OLMASAYDI? 
Diğer yandan yardıma ihtiyacı olan çocuğun yakınlarının sosyal medya üzerinden destek isterken yaptıkları paylaşım da dikkat çekti. Paylaşımda, "Kayseri'de bir beyin cerrahı ameliyat için 10 bin TL para istemiş ve aksi takdirde pandemiden dolayı aylar sonraya gün verir demiş..."  ifadeleri yer aldı. Hal böyle olunca akıllara yürüyememe tehlikesi olan bu çocuğun ve yakınlarının yardım çığlığına Ersoy ve diğer duyarlı vatandaşlar ses vermeseydi, 'ne olacaktı?' sorusu geldi. 
KAPALI KALE'DEN  TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kapalı Kale'den  de açıklama geldi. 
Milletvekili Ersoy ve iş adamı Bekir Kiracıoğlu'na teşekkür edilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: Minik bir canımızın kardeşimizin kalıcı bedensel engeli  kalmaması için çağrı yapan Kapalı Kale tribün lideri Ahmet Dirgenali'nin çağrısına Kayserimizin tek milletvekili Sayın Baki Ersoy, iş adamı Bekir Kiracıoğlu ve taraftarlarımız minik kardeşimizin ameliyatını üstelenerek yaptırıp kardeşimizi sağlığına Allah'ın izniyle kavuşturacaktır. Kapalı Kale ailesi olarak çağrımıza sessiz kalmayan Milletvekilimize, iş adamı ağabeyimiz ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz.
Kapalı Kale Ailedir...!