O Başkan'dan şok açıklama: Ya FETÖ'cüler korunuyor ya da birilerine mesaj veriliyor?

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, sosyal medya paylaşımı nedeniyle Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik' tepki gösterdi. Şahin, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O Başkan'dan şok açıklama: Ya FETÖ'cüler korunuyor ya da birilerine mesaj veriliyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, sosyal medya paylaşımı nedeniyle Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik’ tepki gösterdi. Şahin, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yetkililerin işçileri tehdit ettiğini savunan ve bu duruma tepki gösteren Şahin, 'Bir sendika temsilcisi, paylaşım yapıyor. Hakaretler, FETÖ’cü olmakla itham edilen birileri… Bir sendika başkanı bir paylaşım yaparken dikkat edecek. Birini suçlamak bu kadar kolay olmamalı. Biz öğrendik ki 20 üyesi istifa etmiş, onları tehdit amaçlı bir paylaşım olduğu katine vardık. Biz bunu belediye yetkililerine sorduk. İlk beğenen de o kurumun Müdürü, KAYMEK’in Müdürü.  Bir Müdür kendi kurumunda FETÖ’cü olduğu iddia edilen bir paylaşımı beğenirse bu ne anlama gelir? Bir belediye başkanı da buna sessiz kalıyor. Ya FETÖ’cüler korunuyor ya da birilerine mesaj veriliyor? Biliyorsanız neden Savcılığa gitmiyorsunuz? İkisi de suç' dedi.
Bu duruma sessiz kalmayacaklarını dile getiren Şahin ayrıca sendika Başkanı Çelik’in, 'Gülen Yüzlerin uzantıları…” ifadesiyle de belediyenin yanı sıra eski Belediye Başkanını da itham ettiğini savundu.  Tepkilerin ardından söz konusu paylaşımın kaldırıldığını kaydeden Şahin, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını da kaydetti. Eğer varsa birileri gizledikleri için, yoksa da hakaret ettikleri için suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Şahin “Belediye Başkanını da, Kurumun müdürünü de şikâyet ediyorum. Suçlu varsa gizledikleri ya da işçilere hakaret edildikleri için. Bu işçiye sendika seçme hakkı verememezlik edemezler, artık buna dur denmesi gerekiyor” diye konuştu.