O mahallede imam krizi!

Vatandaşlar görevini yapmadığını iddia ettikleri imamdan yana dertli...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O mahallede imam krizi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Kazım Yücel’e ulaşan Tavlusun Mahallesindeki vatandaşlar mahallede bulunan Hamidiye Camisinin imamı hakkında sorunlarını dile getirdi.
Mahalle sakinleri cami imamının öğle vaktinde cami imamının merkezi okunan ezandan sonra geldiğini, hatta öğle namazının sünnetini dahi kılmadan farzı kıldırdığını iddia etti. 

'DEFALARCA ŞİKAYETTE BULUNDUK'

Mahalle sakinleri, camii imamının davranışlarıyla ilgili olarak birçok kez müftülüğe ve valiliğe şikâyet ettiklerini ama hiçbir çözüm bulunmadığını dile getirdi. Bazı Mahalle sakinleri, "Yıllardır Tavlusun ihmal ediliyor. Bilerek isteyerek sit alanları ihmal edilmektedir. Memduh Başkan Belediye Başkanı olduktan sonra verdikleri sözden ve yapmadıklarından dolayı çok şikâyet etmekteyiz. Tavlusun ’un yüzde 80’i AK Partiye oy verdi. Ama ne hikmetse bilerek isteyerek Tavlusun‘un merası gitti, mezarlığı gitti. Artık bizleri bıktırıyorlar" diye dert yandı.
İYİ Partili Kazım Yücel de, Tavlusun Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek gerekli mercilerle konuyu görüşeceğinin ve çözüm konusunda neler yapılması gerekiyorsa, takipçisi olacağını ifade etti.