O kooperatifin üyeleri isyan etti: Karda kışta insanlar evden çıkartılır mı?

Kayseri'de inşaat kooperatifleri tarafından mağdur edildiklerini iddia eden vatandaşların isyanı sürüyor

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O kooperatifin üyeleri isyan etti: Karda kışta insanlar evden çıkartılır mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Organize Kent Konut Yapı Kooperatifi’nde mağdur edildiklerini belirten vatandaşlar yaşadıklarına isyan etti. Zorla evlerinden çıkartıldıklarını dile getiren bazı vatandaşlar, CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer’e dert yandı. Diğer yandan bir kooperatif üyesi de binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Vatandaş daha sonra ikna edilerek, bu eyleminden vazgeçirildi. HaberVATANDAŞLAR: PSİKOLOJİMİZ BOZULDU!
Diğer yandan Kooperatif üyeleri, CHP İl Başkanı Ümit Özer’e, “Psikolojimiz bozuldu. Ev sahibi olmak için yazıldık, bu yaşadıklarımız ne?  Nerede Müslümanlık? Milleti mağdur etmeye ne hakkınız var? 20 senedir para yatırıyoruz. Dar gelirliyiz diye yazıldık. Param olsa başka ev almaz mıyım? Neden sorunlarımız çözülmüyor? Karda kışta insanlar evden çıkartılır mı?” diyerek, dert yandı ve yaşadıkları sıkıntılara isyan etti. Bazı vatandaşlar da haberlerinin olmadan evlerinin başkalarına satıldığını öğrendiklerini dile getirerek, tepkilerini dile getirdi. 

Haber
CHP İL BAŞKANI ÖZER: NEDEN VATANDAŞIN SESİNİ DUYMUYORLAR! HANİ BU SORUNU ÇÖZECEKLERDİ?
CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer de vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, “Bu sorunu çözeceğiz diye söz verdiler, ama ortada kimse yok. Üstüne üstlük bu sorunu yaşayan, feryat eden vatandaşlara, gündeme taşıyan bizlere ‘yalancı’ diyenler oldu. Neden bu vatandaşın sesini duymuyorlar. Yoksul vatandaşların ev sahibi olma umutlarının bu şekilde yok edilmesine, haklarının yenmesine halkın partisi olarak göz yummayacağız. Onların sesi olmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Haber

Kayseri'de kooperatif isyanı sürüyor!

Mağdurlar yine meydana çıktı...

Haberin detayları için TIKLAYIN