O kooperatif genel kurula gidiyor! Peki, 250 milyonluk arsa ne olacak?

Türkiye ve Avrupa'nın en büyük karma projesi olarak ifade edilen KUMSmall AVM'yi yapan Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, genel kurula gidiyor. Gözler, şimdi genel kurulda gündem maddeleri arasında yer alan 250 milyonluk arsaya çevrildi.

O kooperatif genel kurula gidiyor! Peki, 250 milyonluk arsa ne olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi, genel kurul kararı aldı. Kooperatifin Olağan Genel Kurulu 31 Mart 2022 Perşembe günü Ommer Otel’de gerçekleştirilecek. Genel kurulda gündemde yer alan 19 madde görüşülüp, karara bağlanacak. Başkanlığını aynı zamanda Kayseri Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası (KMMDO) Başkanı da olan Ercan Sarıkaya’nın yaptığı Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulunda özellikle gündemin 12’inci maddesiyle ilgili alınacak karar merak ediliyor.

O kooperatif genel kurula gidiyor! Peki, 250 milyonluk arsa ne olacak?

250 MİLYONLUK ARSA İLE İLGİLİ YÖNETİME YETKİ VERİLECEK Mİ?
“İş merkezleri, otel, ticaret merkezi, dükkan veya konut olarak imalat yapabilecek olan Kayseri ili, Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi 5247 ada, 2 parselde yer alan inşaat yapılabilir alanların 250 milyon TL bedelde az olmamak üzere satış vaadi sözleşmesi akdedilebilmesi, satış süreci için gerekli olur ise projelendirilebilmesi ve kat irtifakı kurulabilmesi ve arsa payı olarak satış işlemelerinin gerçekleşebilmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi” konusunda kooperatif üyelerinin ne yönde karar vereceği merak konusu oldu. 

YÖNETİME SEÇİLECEK İSİMLERLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN MADDE!
Diğer yandan seçimli genel kurulda yönetim ve denetim kuruluna seçilen üyelerin kooperatif ve kooperatif iştirakleri bünyesinde ücretli olarak çalışamaması ve çalıştırılamaması konusunun yanı sıra yönetim ve denetim kurulu üyelerinin aylık ücret veya huzur hakları ile yollukları da belirlenecek. 

Başkanlığını aynı zamanda Kayseri Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası (KMMDO) Başkanı da olan Ercan Sarıkaya’nın yaptığı Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulunda alınacak kararlar merak ediliyor. 

İŞTE 31 MART'TA YAPILACAK GENEL KURULUN GÜNDEMİ

O kooperatif genel kurula gidiyor! Peki, 250 milyonluk arsa ne olacak?