Newjoy, Kayseri'de İlk Konsept Mağazasını Açtı

Newjoy, Kayseri'de İlk Konsept Mağazasını Açtı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kaliteli, uzun ömürlü ve çevreci üretim anlayışıyla dört yılda bebek ve genç mobilyasının lider markalarından biri olanNewjoy, Kayseri’de yaptığı yeni yatırımıyla miniklerin ve gençlerin yaşam alanlarını güzelleştirecek.Kayseri’de nüfusun yüzde 41’lik kısmını 0-24 yaş arası bebek ve gençler oluşturuyor. Bu oran şehirdeki bebek ve genç mobilyasına talebi de beraberinde getiriyor.

 Franchise sistemiyle mağazalaşan ve verdiği yatırım danışmalıklarıyla yatırımcısıyla kol kola büyüyen marka, yatırımcısını destekliyor ve Newjoy ailesinin yeni üyeleri olmak isteyen iş ortaklarına iyi bir yatırım fırsatı sunuyor. Newjoy’un teknolojik alt yapısı, geniş ürün-fiyat alternatifleri ve yapmış olduğu yatırım danışmanlıklarıyla oluşturduğu güçlü franchising sisteminin en yeni üyesi Kayseri.Hızla büyüyen marka değeri ve kaliteli üretimiyle bebek ve genç mobilyasının yenilikçi yüzü Newjoy’la iş birliğine giden, mağazacılık ve perakendecilik tecrübesine sahipServet Şahin ve Mehmet Öztürk,yeni konsept mağazalarıyla Kayserili bebekleri ve gençleri Newjoy’un özgün tasarımlarıylabuluşturacak.

 Anne ve gençlerin ortak zevkine hitap eden Newjoy, sağlıklı, fonksiyonel ve zengin ürün alternatifleri ve uygun fiyat politikasıyla ebeveynlerin tercih sebebi oluyor. Köşk mahallesinde 570 m2 alana sahip konsept mağazada,bebek ve genç odası takımlarından halı, perde, aydınlatma ve uyku setleri gibitamamlayıcı aksesuar ve dekoratif ürünlere kadar geniş bir ürün gamı bulunuyor. Yeni nesil annelerin gereksinimlerini göz önünde bulundururken gençlerin yönelimlerini de takip eden marka, özel tasarımlarıyla Kayseriligençlerin yaşam alanlarını yeniden dizayn edecek.

 Newjoy, 30 ülkede,150 satış noktasındanannelere ve gençlere ulaşıyor…

 Newjoy; kaliteli, uzun ömürlü, güvenli üretim anlayışı ve uzmanlaştığı alanda dünya markası olma hedefiyle hareket ediyor. ’Özgürce Yaşa’ mottosuylabebeklere ve gençlere, özel yaşam alanları tasarlıyor. Annelerin ve gençlerin beklentilerine cevap veren tasarımları hayata geçirirken Dünya trendlerini de yakından takip ediyor. Newjoy, sadece yurt içinde değil Dünyada da marka olma amacıyla emin adımlarla ilerliyorve 30 ülkede,100 şehirde, 150 satış noktası bulunuyor. İhracat gerçekleştirdiği pazarlar arasında İngiltere, Hollanda, Rusya, G. Afrika, Cezayir, Libya, S.Arabistan, Kuveyt, B.A.E.  Irak ve Azerbaycan gibi ülkeler geliyor. Newjoy, Güney Kore, Malezya, Tayland, Çin ve Vietnam gibi Uzakdoğu ülkelerinde de söz sahibi.

 Üretimde anne hassasiyeti ve yedi yıl garanti güvencesi…

 Anne hassasiyetinde üretim gerçekleştiren Newjoy,yüzde 30 kadın çalışanıyla üretimin tüm proseslerinde kadın eli değmesini amaçlıyor ve annelere kulak vermeye üretim aşamasında başlıyor.Newjoy’un, tasarımdan üretime tüm stratejisi ‘sağlık, güvenlik, konfor ve kalite’ üzerine ilerliyor. İnsan sağlığını olumsuz etkileyebilecek maddelere üretiminde yer vermiyor, mobilyaların üzerine işlenen figürler özel UV baskı ve vitray çizim teknikleriyle uygulanıyor. Ürünlerin şıklığından ve kalitesinden ödün vermeden, modern tasarımlarla hayata geçirilmesi, yüksek güvenlik ve kalite standartlarına göre kontrollerinin yapılmış olması ve devamlılığının sağlanması, Newjoy’un üretim anlayışının temel ilkeleri arasında yer alıyor. TÜV tarafından verilen E-1 ve GS uluslararası kalite sertifikalarına sahip olan Newjoy, dünya kalite standartlarında üretim gerçekleştiriyor.Bebek ve genç mobilyası sektöründe yedi yıl garanti veren tek marka olan Newjoy, üretimine ve kalitesine güveniyor.

 Kayseri Mağaza Adres:

 Köşk Mah. Vezir Sok. No: 7 (Altınok Sitesi) Altı Melikgazi/Kayseri