Nereden Nereye Gitmek İstersiniz?

Nereden Nereye Gitmek İstersiniz?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 

“Dünyadaki yüzbin şehrin her birinde güneş benzersiz şekilde batıyor. Sadece bir defa buna şahit olmak için seyahat etmeye değer.”  - Ryu Murakami

 

Yirmibirinci yüzyılın en iyi edebiyatçılarından biri olan Ryu Murakami, yukarıda belirtilen sözünden de anlaşılacağı gibi dünyadaki her şehrin kendine has güzelliğinden bahsediyor. Kumların ayaklarınızı ısıttığı gözünüzün alabildiğine uzanan bir plaj yada kuytu ormanların derinliklerinde kendine yer edinmiş canlıların cıvıltısını duyabileceğiniz el değmemiş bir orman... Siz nereden nereye gitmek istersiniz? Kısa yada uzun, yolculuk insanlığın tarihi boyunca kaderinde yazılı olan bir gerçek olarak. Zaman içerisinde daha fazla mesafe kat edip daha fazlasını görmek isteyen insanoğlu gemilerden uçaklara uzak mesafeleri yakın eden pek çok icadın mucidi olmuş durumda.

 

Türkiye’de sayısı azımsanmayacak kadar çok seyahat sever var diyebiliriz. Bunun üzerinde elbette ki bulunduğumuz coğrafyanın gezilip görülmeye değer pek çok yere sahip olmasının ve nüfusunun büyük çoğunluğunu dinamik gençlerden oluşmasının da katkısı büyük. Ülkemiz içinse yolculukların çok büyük bir kısmının otobüsler aracılığı ile gerçekleştirildiğini söylemek yanlış olmayacaktır. En uygun otobüs biletini bulmak ise önceden zahmetli bir işti. Ancak, zaman içerisinde hayatımızın her alanında büyük kolaylıklar sağlayan internet en ucuz otobüs bileti bulmamızda da bizlere büyük oranda yardım oluyor diyebiliriz. Artık yalnızca bilgisayarınız yada mobil cihazınız üzerinden en uygun otobüs biletlerini karşılaştırmalı olarak görüp satın alabilirsiniz. Nasıl mı?

 

NeredenNereye.com

 

İnsanların her zaman tasarruf etmek istedikleri iki olgu olmuştur. Malumunuz bu olgulardan bir tanesi para bir diğer ise zamandır. Peki hayatımızın her alanında gözlemlediğimiz bu iki tasarruf kalemi otobüs bileti satın alırken karşımıza nasıl çıkıyor? Eskiden kendinize en uygun otobüs biletini satın almak için saatlerce bir otogarda firma firma gezmeniz gerekirdi. Üstelik her zaman için bu iş için bir miktar zamanınızdan da fedakarlık yapmanız gerekir. NeredenNereye.com bu alanda on yedi yıllık tecrübesi ile kullanıcıları için yüz yetmişten fazla otobüs firması aynı platform üzerinden toplamayı başarıyor.

 

Uçak yada otobüs biletlerini en uygun fiyatlar ile dakikalar içerisinde satın almak için yapmanız gereken web sitesi yada mobil cihazlarınızda siteyi ziyaret etmek. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, yalnızca tarih, kalkış noktanız ve varış noktanızı belirledikten sonra ucuz bilet bul butonuna basmak. Kısa süre içerisinde aynı güzergahta seferi bulunan birçok otobüs firmasının en ucuz biletleri karşılaştırmalı olarak karşınıza gelecek. Bundan sonrasında ise birkaç tık aracılığı ile güvenle biletinizi satın alabilirsiniz.