N'Guémo geldi, Duruer gitti

N'Guémo geldi, Duruer gitti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaptığı takviyelerle Süper Ligin transfer şampiyonu olan Kayserispor’da, daha önce prensip anlaşmasına varılan Landry Joel Tsafack N'Guémo ile resmi sözleşme imzalandı. Afrika aslanı olarak da tanınan ön libero mevkiinde görev yapan N'Guémo ile 2.5 yıllık anlaşma yapıldı. Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen N'Guémo, sağlık kontrolünden geçti ve takımla birlikte çalışmalara başladı.

N'Guémo ile 2.5 yıllık sözleşme gerçekleştiği bildirilirken, sezon başında Çaykur Rizespor’dan büyük umutlarla transfer edilen Murat Duruer ile de yolların ayrıldığı belirtildi.

Duruer için, “Kendisine bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz” açıklaması yapılırken, devre arası transferinde 9 futbolcuyu kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, önceki gün de 4 futbolcuyu kendilerine takım bulmaları için göndermişti. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda kadroda birkaç futbolcunun daha gönderilebileceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kayserispor, şu ana kadar Douglas Ferreira, Hakan Aslantaş, Adewole Raheem Lawal, Güray Vural, Rajko Rotman, Efe Özaslan, Erkan Kaş ve Porto’dan Silverstre Varela‘yı transfer etmişti.