Boydak'tan kayyum açıklaması: belki bizim için...

Boydak'tan kayyum açıklaması: belki bizim için...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Heyet tarafından gereken bilgilendirme yapıldı, bizde bu şekilde vedalaşıyoruz" dedi. 
Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından atanan kayyumun şirkete girmesinin ardından bir açıklama yapan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Malum soruşturmalar vardı. Geldiğimiz noktada Boydak Holding ve Boydak Holdingin çoğunluk hissedar olduğu şirketlerimize Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nin kararına göre kayyum ataması yapıldı. Hayırlısı olsun diyorum. Biz hukuka güveniyoruz. Türk adaletine güveniyoruz. İnşallah arkadaşlar şirketlerimizde gerekli çalışmaları yaparlar. Buraları performans kriterlerine göre yönetirler. Her türlü incelemelerini yaparlar. Bizde en azından aklanmış oluruz. 14 bin çalışanı ile 60 yıllık Boydak Holding’in böyle bir duruma kalması üzücü bir durum ama belki bizim için bir fırsattır. Bizim bu gruplarla hiçbir şekilde bağımızın olmadığı inşallah ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.
Boydak ayrıca, "Arkadaşlarımıza her şeyiyle dört dörtlük bir grubu teslim ediyoruz. İnşallah bulunduğu yerden daha ileriye götürülmesini temenni ediyorum. Bizde bu süreçte elimizden geldiği kadar ihtiyaç olursa bilgi vermeye hazırız. Yukarıda da heyet tarafından gereken bilgilendirme yapıldı. Bizde bu şekilde vedalaşıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun" diye konuştu.