Bu yollara dikkat trafiğe kapatılacak

Bu yollara dikkat trafiğe kapatılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediyesi’nce Bölge Hastanesi önünde yapımına başlanılacak olan katlı kavşak çalışmaları nedeniyle Muhsin Yazıcıoğlu ve Bekir Yıldız Bulvarı üzerinden geçen enerji nakil hatlarının deplasesi yapılacak. Deplase çalışmaları nedeniyle her iki bulvarın belirli bölümleri iki gün trafiğe kapatılacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Bölge Hastanesi önüne katlı kavşak yapılacak. Katlı kavşak çalışmaları öncesinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile Bekir Yıldız Bulvarı üzerinden geçen enerji nakil hatları deplase edilecek. Bu çalışmalar kapsamında 25 Kasım Pazar günü ile 2 Aralık Pazar günü yüksek gerilim hatlarının tel çekme ve germe işleri yapılacak.
Çalışmalar esnasında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanabilmesi için sabah saat 08.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın Hurdacılar Sitesi kavşağı ile Mobilyakent Kavşağı arası ve Bekir Yıldız Bulvarı’nın KASKİ su deposu kavşağından (Kocasinan Belediyesi asfalt şantiyesi girişindeki kavşak) Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’na kadar olan kısım taşıt trafiğine kapatılacak. Yolun kapalı olacağı 25 Kasım 2017 ve 2 Aralık 2017 tarihlerinde alternatif erişim yollarının kullanılması istendi.