Muhalefette zincir devam ediyor! Milletvekili Ataş, 'Kayıplar ülkesi' dedi ve pası bakın kime attı!

Muhalefet partilerinden sosyal medyada 128 milyar dolar nerede zinciri devam ediyor.

Muhalefette zincir devam ediyor! Milletvekili Ataş, 'Kayıplar ülkesi' dedi ve pası bakın kime attı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Merkez Bankası'na ait 128 milyar doların nerede olduğunu sordu.
“BU ÜLKENİN 128 MİLYAR DOLARI VE BİR DE DAMADI KAYBOLDU MERAL HANIM”
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz?” paylaşımı yaptı. 
“SAYIN KARAMOLLAOĞLU SİZDE YENİ BİR BİLGİ VAR MI?”
Meral Akşener ise Kılıçdaroğlu’nun sorusunu Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na yöneltti ve şu ifadeleri kullandı: Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın, yılmadan kovalamaya devam. Sayın Temel Karamollaoğlu sizde yeni bir bilgi var mı?
“MİLLET ÇARÇUR EDENLERE DUR DİYECEK”
Akşener’e cevap veren Karamollaoğlu ise Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı etiketleyerek, “Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında. İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir. Öyle değil mi Gültekin Uysal Bey?” diye sordu. 
“İLK BULAN ARASIN”
Zincire son noktayı ise diğer üç genel başkanı etikeyleyen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal koydu. Uysal, “Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey! Anadolu'nun Moğol İstilası'ndan bu yana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar dolar. Sormaya devam. İlk bulan arasın sayın genel başkanlarım. İrtibatta kalalım!” ifadelerini kullandı.


“AKP’NİN KAYIPLAR ÜLKESİNDE…”
Genel Başkanlar arasında başlayan zincir Milletvekilleri ile devam etti. 
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da kendisine sorulan, “128 Milyar dolar nerede?” sorusunda pası İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e attı. 
Ataş, şunları yazdı:  Sayın vekilim bizlerde sürekli soruyoruz 128 Milyar Dolar Nerede diye farklı farklı cevaplar alıyoruz. AKP’nin kayıplar ülkesinde; 1 Damat, 804 Gri Pasaportlu, 100 At, 1 Diploma, 159 Ton Altın, 128 Milyar Dolar Nerede? Sn. @huseyinorsktu  vekilim biliyordur”
“128 MİLYAR DOLAR ESNAFTA YOK, ÇİFTÇİDE YOK…”
İYİ Partili vekil Hüseyin Örs, ise Ataş’ın sorusuna şu yanıtı verdi: Sayın Vekilim 128 Milyar Dolar Nerede diye sormuşsunuz. Şu an Trabzon'dayım.  Çiftçi de yok, esnaf da yok, işçi ve emekli de yok. Gençler de hiç yok. Hülasa Trabzon'da olmadığı kesin.