Müge Anlı'nın programında gündeme gelen şüpheli Kayseri'de gözaltına alındı!

TV Programcısı Müge Anlı, canlı yayında yaptıkları çalışmalar nedeniyle Kayseri Emniyeti'ne teşekkür etti ve olayla ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Müge Anlı'nın programında gündeme gelen şüpheli Kayseri'de gözaltına alındı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TV Programcısı Müge Anlı ve ekibi Kayseri, Afyonkarahisar ve Şırnak üçgeninde yaşandığı ifade edilen bir kayıp olayının peşine düştü.

İddiaya göre 2 yıldır bir çocuk annesi Sevil Kutlu’dan haber alamayan ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Programda Kutlu’nun sevgilisi olduğu ifade edilen bir kişinin 24 yaşındaki kadının “Kuzey Kore’ye gittiği” yönündeki çelişkili açıklamaları şüphe uyandırdı. Programda Müge Anlı, şüpheli şahsın Kayseri Emniyeti’nce gözaltına alındığını duyurdu ve çalışmalarından dolayı da Kayseri Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Şüphelinin Kayseri’de gözaltına alındığını ifade eden Anlı, “Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teşekkür ediyorum. Asıl onlar bizim başımızı yere eğmediler. Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Diğer yandan gözaltına alınan şahısla ilgili sorgulama devam ederken, olayın perde arkası Kayseri’de de merak konusu oldu.