Modern ve Şehirli Evlerde TV Ünitesi Modelleri!

Yaşam alanlarınızın konforunu ve kalitesini artıran, salondan yatak odasına, oturma odasından çalışma alanlarına varıncaya kadar evinizin hemen her bölümünde kullanabileceğiniz TV üniteleri, dekorasyonda hem şık hem kullanışlı çözümler sunuyor.

Modern ve Şehirli Evlerde TV Ünitesi Modelleri!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaşam alanlarınızın konforunu ve kalitesini artıran, salondan yatak odasına, oturma odasından çalışma alanlarına varıncaya kadar evinizin hemen her bölümünde kullanabileceğiniz TV üniteleri, dekorasyonda hem şık hem kullanışlı çözümler sunuyor. Ev dekorasyonunun yanı sıra iş yeri ve ofislerde de sıkça kullanılan gösterişli TV üniteleri, bulundukları mekanlara prestij katıyor. Sadece TV ünitesi olmakla sınırlı kalmayan bu mobilyalar sayesinde birçok farklı ihtiyacınızı dekoratif bir şekilde karşılama şansına sahip olabilirsiniz. Vivense'nin her dekorasyona uygun, farklı tv ünitesi modellerini ve bu ürünlerin sunduğu fonksiyonel çözümleri yakından inceleyelim.

Birbirinden Kullanışlı TV Ünitesi Seçenekleri

Dekorasyonda hemen hemen herkesin ortak problemlerinden birisi olan depolama alanı sorununu ortadan kaldıran TV üniteleri; çekmeceli, raflı, dolaplı gibi farklı seçenekleri ile ekstra saklama alanlarına sahip olmanızı sağlıyor. Vivense’ninbazı modellerinde bu detaylardan sadece birisi yer alırken, bazılarında ise hem çekmece hem kitaplık bir arada bulunuyor. Raflı kitaplıklı üniteler ise, TV sehpasında yer alan ve uydu alıcılarını konumlandırabileceğiniz açık rafların haricinde, sehpanın yanlarına veya üst kısmına entegre olmuş kitaplıklar bulunduruyor. Kullanışlılığı ile adından söz ettiren bir diğer Vivense TV ünitesi modeli ise sehpalı ürünler olarak dikkat çekiyor. TV ünitelerine dahil olan zigon sehpalar, istenildiğinde üniteden kolayca çıkarılıp kullanılabiliyor. İşi bittiğinde tekrar TV ünitesine yerleştireceğiniz bu sehpalar, böylelikle gereksiz yer kayıplarına neden olmuyor.

Boyut, Renk ve Montaj Özelliklerine Göre TV Ünitesi Modelleri

TV ünitesi denildiğinde aklınıza sade bir TV sehpası veya gösterişli bir duvar ünitesi geliyor olabilir.  en küçük boyutlardaki kompakt tasarımlardan duvar boyunca uzanan geniş ünitelere kadar pek çok ürün seçeneği arasından ihtiyacınız olanı vivense.com bulmanız mümkün. Küçük bir ünite sizin için yeterliyse, kullanışlı bir TV sehpasını veya az sayıdaki raf üniteleri ile desteklenmiş kompakt duvar ünitelerini tercih edebilirsiniz. Montaj şekline göre ayaklı sehpaların haricinde duvara monte edilen panolu alternatiflere de göz atabilirsiniz.

Yaşam alanınızın dekorasyonunda yeterince renk ve desen bulunduğunu düşünüyorsanız, TV ünitesi seçiminde olabildiğince sade, tek renk ürünleri tercih etmeye özen gösterebilirsiniz. Ancak, dekorasyona hareketlilik katacak ve salonunuzun odak noktası haline gelecek bir üniteye ihtiyacınız varsa; Vivense'de birbirinden şık iki renkli TV ünitesi modelleri sizi bekliyor. Ahşap ile antrasit tonlarının kombinlendiği en güncel trendlere uygun TV üniteleri, beyaz ile ahşabın asil uyumunun sergilendiği ürün seçenekleri ve canlı renklerle yapılan marjinal tasarımlar, yaşam alanlarınıza renk katmaya hazır!

 Her Büyüklükteki TV Ekranına Uyan Ürünler

Televizyonunuzu TV ünitesinden önce satın aldıysanız veya hayalinizdeki televizyonun ekran genişliği belliyse, TV ünitesi seçerken buna uygun ürünleri tercih etmeye özen göstermeniz gerekiyor. Aksi halde, almış olduğunuz televizyon, mobilyanıza büyük veya küçük gelerek hem montajda hem de dekorasyonda önemli sorunlara yol açabiliyor. Özellikle duvara monte olan, panolu TV ünitelerinde öne çıkan bu durum, bazı TV sehpalarında büyük bir önem arz etmiyor. Bu durum, üniteye entegre olan diğer sistemlerin mekâna uygun şekilde kurulabiliyor olmasından kaynaklanıyor. Panolu modellerde ise bir bütünü oluşturan TV ünitesi parçaları belli aralıklarla bir araya getirildiğinden, televizyon için ayrılan alan kısıtlanmış oluyor. Vivense'nin geniş ürün yelpazesinde, hemen her ekran büyüklüğüne uygun, birbirinden şık ve kullanışlı TV ünitelerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Hesaplı TV Ünitesi Seçenekleri

TV ünitesi fiyatları, ürünün sahip olduğu fonksiyonel detaylara, büyüklüğüne ve üretim aşamasında kullanılan malzemelere bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Malzeme seçenekleri arasında suntalam, masif, mdf, metal gibi farklı seçenekler bulunurken; en uygun fiyatlı ürün seçeneklerini suntalamdan üretilen, küçük boyutlu üniteler oluşturuyor. Vivense'nin "ekonomik tv üniteleri" ve "ekonomik tv sehpaları" başlıkları altında bir araya getirdiği ürünler ise hem bütçenizi düşünen hem de kullanım kolaylığı sağlayan alternatifler içeriyor. Malzeme olarak MDF ve metali tercih ettiğinizde artan fiyatlar ise Vivense tarafından düzenlenen dönemsel kampanyalar ve indirimler sayesinde avantajlı fiyatlarla her an karşınıza çıkabiliyor. Böylece Vivense ile hem bütçenize hem de yaşam alanlarınızın dekorasyonuna uygun bir TV ünitesine sahip olmak, sandığınızdan çok daha kolay bir hale dönüşüyor.

Vivense'den Uzman Desteği

Vivense'nin yüzlerce ürün seçeneği sunduğu TV ünitesi ve TV sehpaları kategorisinde yer alan ürünlere online alışveriş kolaylığıyla Vivense'nin web sitesinden sahip olmanız çok kolay! Eğer "Görmeden almam" diyorsanız, yine web sitesinden bulunduğunuz konuma en yakın Vivenseshowroom'unu sorgulayabilir; Türkiye'nin birçok yerinde bulunan showroomlarda beğendiğiniz ürünleri inceleyerek alışveriş yapma fırsatına sahip olabilirsiniz. Alışverişinizi online olarak tamamlayacaksanız, satın aldığınız üniteye uygun kanepe ve koltuk seçimleri için Vivense'denkumaş kartelası talep edebilir; yeni TV ünitenize uyumlu döşemelik kumaşları canlı olarak evinizde kendiniz seçebilirsiniz.

TV ünitesi alışverişlerinizde ve ev dekorasyonunda profesyonel desteğe ihtiyaç duyduğunuz tüm zamanlarda Vivense'nin uzman iç mimarkadrosundan destek alabilir; evinize bir iç mimarının elinin değmesini sağlayabilirsiniz. Haydi, evinizin veya iş yerinizin dekorasyonuna son noktayı koyacak olan birbirinden şık Vivense TV ünitesi modellerinden size en uygun olanı hemen şimdi keşfedin ve beğendiğiniz ürünü sepetinize kolayca ekleyin!