Miraboğlu Sağlık Ocağına Yeni Diş Ünitesi

Miraboğlu Sağlık Ocağına Yeni Diş Ünitesi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yıllardır Bahçelievler Mahallesi`nde atıl halde duran Miraboğlu Sağlık Ocağı`nı restore ederek daha geniş ve kapsamlı bir sağlık hizmetinin verileceği merkeze dönüştüren Talas Belediyesi merkeze yeni bir diş ünitesi daha kazandırdı.
Yeni diş polikliniğinin açılışını Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Tamer Şenel ve Miraboğlu Sağlık Ocağı doktorları yaptı.
Talas’a ilk defa diş polikliniği kazandırıldığını ve vatandaşların oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Palancıoğlu, “Geçtiğimiz yıl Miraboğlu Sağlık Ocağı’nı yeniden düzenleyip hizmete açmıştık. Şuan da memnuniyet oldukça yüksek. Sağ olsun doktor arkadaşlar bizi tıp bayramı dolayısıyla yemeğe davet etmişlerdi. Biz de bu kapsamda buradayız. Talas’ta ilk defa diş ünitesi olarak doktorlarımız başladı. Talep fazla olduğu için doktor sayısını artırdık. Bugün küçük bir açılışını yaptık. İl Sağlık Müdürlüğüne, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine, Halk Sağlığı Müdürlüğüne ve tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Burası çok güzel hizmet veriyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti yüksek.” dedi.
BAŞKAN’DAN 3 YENİ SAĞLIK OCAĞI MÜJDESİ
Vatandaşlara yeni bir müjde de veren Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Buradan müjdeyi de vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum. Talas’ta yakında 3 yeni sağlık ocağı için hayırseverlerimiz ile birlikte temel atacağız. İnşallah Talas’taki sağlık ocağı sayısı artacak. Böylelikle büyük bir ihtiyacı da karşılamış olacağız.” diye konuştu.
Destekleri için Başkan Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür eden Prof. Dr. Gödekmerdan, “Yaklaşık 1.5 yıl önce bu binayı restore ederek sağlıklı yaşam merkezi ve aile sağlığı merkezi olarak kullanılmasına destek olan Başkanımız Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür ederiz. Burada yaklaşık 15 aylık süreç içerisinde 7 bin hastaya hizmet verildi. İnşallah ihtiyaç oldukça da biz buradaki hekim ve ünite sayısını artıracağız. Diş ünitemizin hayırlı olmasını dilerim.” dedi.