Yeni partide görev alan Kayserililer kim?

Yeni partide görev alan Kayserililer kim?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Mücadele Partisi (MMP) Kayseri’de de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Melikgazi İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Nail Çağlıdabakgil, partinin Genel Başkan yardımcısı olurken, partinin Kayseri İl Başkanı ise Necati Gümüş oldu.

24 Kasım 2014 tarihinde kurulan Milli Mücadele Partisi (MMP) çalışmalarına hız verdi. Şu an resmi olarak 30’a yakın ilde teşkilat çalışmalarını tamamlama aşamasına gelen parti Kayseri’de de iddialı. Büyük Birlik Partisi’nde bir süre önce Melikgazi İlçe Başkanı olarak da görev yapan işadamı Nail Çağlıdabakgil, Ahmet Kaya’nın başkanlığını yaptığı partinin Genel Başkan Yardımcısı oldu. Partinin Kayseri İl Başkanının ise Necati Gümüş. Düvenönü’nde parti il binasının hizmete girdiğini kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Nail Çağlıdabakgil, Kayseri Olay’a yaptığı açıklamada iddialı olduklarını söyledi.

Ülkenin içinde bulunduğu duruma karşı Milli Mücadele ruhunun şart olduğunu ifade eden Çağlıdabakgil, “Partimiz 2 yıl önce kuruldu ama bu yıl özellikle teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ortada. Her yönden bir çıkmaz içerisinde. İşte bu durumdan kurtulmak ve ülkemizi yeniden şahlandırmak için Milli Mücadele ruhu ile harekete geçiyoruz.” dedi.

“Kayseri, partimizin kalesi olacak” iddiasında da bulunan Çağlıdabakgil, şöyle konuştu: “Kayseri önemli bir şehir. Partimizde Kayseri’nin önemini biliyor. Şu an Kayserimiz’de de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladık. İlçe ve gençlik kolları başkanlarımız görevlerine başladı. Yakın zamanda tam kadro kamuoyuna gerekli duyurularımızı yapacağız. Tüm Vatanseverlerin tek yürek, tek bilek olacağı bir atmosferi oluşturmak için yola koyulduk. Vatandaşlarımızı da bu milli ruha destek olmaya çağırıyoruz. Milli Mücadele partimiz ülke genelinde yükselişe geçmiştir. Herkesi partimizin çatısı altında bir araya gelmeye ve ülkemiz için mücadeleye çağırıyoruz. Ülkemizin artık her alanda huzura kavuşması ve yeniden şaha kalkması için Milli Mücadeleye ihtiyaç var.”  

Haber: Cafer ZENGİN