Milletvekili Dursun Ataş: İnsanlar bayramı yaşayamıyor!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, parti teşkilatlarında gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına katıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milletvekili Dursun Ataş: İnsanlar bayramı yaşayamıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinin il binasında İl Başkanı Sebati Ataman, parti yönetimi, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Herkesin bayramını kutlayan Milletvekili Ataş, bayramların ülkede yaşanan sıkıntılar nedeniyle buruk geçtiğini dile getirdi.
TÜRKİYE’Yİ HERKESİN EŞİT OLDUĞU BAYRAM SOFRASINA KAVUŞTURACAĞIZ
 “Tuttuğunuz oruçlar, ettiğiniz ibadetler Allah katında kabul olsun, bayramını kutlu olsun” temennileriyle konuşmasına başlayan Ataş, “İnşallah bundan sonraki bayramlar, bayram tadında olur. İYİ Parti olarak Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in de dediği gibi Türkiye’yi herkesin eşit olduğu bir bayram sofrasında buluşturmak istiyoruz. Bu kapsamda Genel Başkanımızın da sizlere, vatandaşlarımıza selamlar var. Hepinizin bayramını kutluyor” dedi.

Milletvekili Dursun Ataş: İnsanlar bayramı yaşayamıyor!
İYİ’LERİN İKTİDARI İLE HERKESİN EŞİT OLDUĞU BİR TÜRKİYE’Yİ İNŞA EDECEĞİZ
İYİ Parti olarak sahada ve vatandaşın içinde olduklarını kaydeden Milletvekili Dursun Ataş, “Vatandaşlarımız mutsuz. Ne yazık ki bayramı, bayram havasında yaşayamıyor. Bugün her evde işsizlerin olduğu, emeklilerin torunlarına harçlık veremediği, öğrencilerin yol parası nedeniyle memleketlerine gidemedikleri, asgari ücretlinin çocuğuna hediye alamadığı, üniversite mezunlarının iş bulamadığı, çiftçilerin traktörünün haczedildiği günleri yaşıyoruz. Önümüzdeki sene inşallah İYİ’lerin iktidarı ile herkesin eşit olduğu bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. 90 puan alanın atanamadığı, buna karşı 50 puan alanın atandığı adaletsizliklere son vereceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Dursun Ataş: İnsanlar bayramı yaşayamıyor!
VATANDAŞIN HALİNİ GÖRMEYEN, SESİNİ DUYMAYAN AKP TEMSİLCİLERİ DEVLET İMKANLARINI KULLANARAK, KUŞ SÜTÜNÜN EKSİK OLMADIĞI SOFRALARDA BULUŞUYOR
Vatandaşın halini görmeyen, sesini duymayan AKP temsilcileri, devlet imkânlarını kullanarak, kuş sütünün eksik olmadığı sofralarda buluştuğunu hatırlatan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “20 yıldır iktidarda olan ve sadece yüzde 5-10’luk kendi yandaşlarını mutlu eden bir yapı var. ‘Uçuyoruz’ diye diye memleketi getirdikleri hal ortada. AKP ve getirdiği ucube sistem memleketi her geçen gün daha da uçuruma sürüklüyor. Hep birlikte mücadele ederek, buna dur diyeceğiz. Milletimizi, ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu. 

'İnsanlar bayramı yaşayamıyor!'
VATANDAŞIMIZ SIKINTIDA, HER EVDE DERT VAR, İŞSİZ VAR
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Talas ilçe teşkilatını da ziyaret ederek, partilileriyle bayramlaştı. Ataş, burada yaptığı konuşmada birlik, beraberlik mesajları vererek,  “İnşallah daha güzel günlerde bir araya geliriz ve bir sonraki bayram, gerçekten tadında olur. Bugün vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimiz de büyük sıkıntılar olduğunu görüyoruz. İnsanların, bizlerin bayramı kutlamak içinden bile gelmiyor. Çünkü vatandaşımız sıkıntıda, her evde dert var, işsiz var” dedi.

'İnsanlar bayramı yaşayamıyor!'
İNSANLAR, SEVEREK, İSTEYEREK BAYRAM YAŞAYAMIYOR
Partililerine seslenen ve “Bizlere çok iş düşüyor. Hep beraber ülkemiz ve milletimiz için çalışacağız” diyen Milletvekili Dursun Ataş, daha sonra Kocasinan ilçe teşkilatına giderek, buradaki bayramlaşma programına katıldı. “Herkesin eşit olduğu, bayram sofrasında buluştuğu, ayrımcılığın olmadığı bir Türkiye hedefimiz var” ifadelerini kullanan Milletvekili Dursun Ataş, “Bu bayram milletimiz için zor geçiyor. İnsanlar, severek, isteyerek bayram yaşayamıyor. İnşallah İYİ’ler olarak, insanlarımızı hak ettikleri o güzel günlere, bayramlara kavuşturacağız. Hepimize çok işi düşüyor. Genel Başkanımızın da bahsettiği, hedef koyduğu, bayram sofrası hayalimizi yani herkesin her alanda eşit olduğu o ülke özlemimizi, hayata geçireceğiz. Hepiniz bu amaçla çaba sarf ediyorsunuz, biliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte daha çok çalışarak, ülkemizi, milletimizi iyi günlere kavuşturacağız” diye konuştu. Diğer yandan İYİ Parti  Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, parti teşkilatlarının yanı sıra STK’ları da ziyaret ederek, bayramlaştı. 

'İnsanlar bayramı yaşayamıyor!'