MHP'nin yeni yönetimine, Bahçeli'den övgü dolu sözler

MHP'nin yeni yönetimine,  Bahçeli'den övgü dolu sözler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) Pazar günü yapılan il kongresinin ardından göreve gelen yeni yönetim görev dağılımını yaptı. Görev dağılımı yapan yeni yönetim kurulu üyeleri, bugün Ankara’ya giderek, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü.

Konuyla ilgili olarak MHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli fitneye en iyi cevabın Kayseri'den birlik beraberlik içerisinde gerçekleşen 12. Olağan İl Kongremiz ile verildiğini söyleyip tebriklerini iletti.Liderimiz Devlet Bahçeli; "Kayseri üzerinde planlar yapılıyordu. Fakat Fitnecilere Ülkücü hareketin vakuru çerçevesinde en iyi cevabı siz verdiniz. Bu önemlidir. Kayseri sürecin başından beri dik durmuş teşkilatçılığını ortaya koymuştur, bir kez daha tebrik ediyorum. " dedi. Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli'ye kendisi için özel yaptırılan gümüş kaplama Hilye-i Şerif İl Başkanımız Baki Ersoy tarafından hediye edildi.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy beraberindeki 120 kişilik il teşkilat mensupları ile Genel Merkez' ziyaretinde MHP Lideri Bahçeli’nin yanı sıra Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve  Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay ile de görüştü.

Haber: Cafer ZENGİN

 

İşte Baki Ersoy başkanlığında MHP Kayseri'deki görev dağılımı...

Haber için linki tıklayın...

http://www.kayseriolay.com/mhp-il-yonetiminde-kim-hangi-gorevi-aldi-h18418.htm