MHP'li vekilden şok açıklama: Bazı savcı ve hakimlerle alakalı konuşmuyorum! Şimdilik…

Kayserispor'un eski Başkanı Erol Bedir'in kulübü zarara uğrattığı iddiaları ile ilgili tartışmalar sürüyor. MHP'li vekil Ersoy'dan çarpıcı açıklamalar: Şimdilik konuşmuyorum...Ramazan ayı bir bitsin...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP'li vekilden şok açıklama: Bazı savcı ve hakimlerle alakalı konuşmuyorum! Şimdilik…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy Kayserispor’un eski Başkanı Erol Bedir ve yönetimine yönelik açılan davalarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

ATTIĞIM ADIMDAN GERİ DÖNMEM. RAMAZAN BİTSİN…
Olay Türk TV’de KumsmallAVM'de canlı yayınlanan Ramazan özel Yüz Yüze programına katılan MHP Milletvekili Baki Ersoy, “Ben adli makamları belli töhmet altında bırakmamak, adına bir şeyler söyleme istemiyorum. Burada biter mi? Benim nazarımda bu burada bitmez. Bu şahsi meselem değil, şehrin meselesi. Kim el sıkışmış, kim uzlaşmış? Alakası yok. Attığım adımdan geri dönmem. Ramazan bitsin. Kimseyi germek istemiyorum. Arkadaşlarımızla istişare yapacağız” şeklinde konuştu.

SAĞI SOLU ARIYOR, BEN AKLANDIM. ÖYLEYİZ, ŞÖYLEYİZ… BENDE BAKİ ERSOY’UM ORTAYA ÇOK BAŞKA ŞEYLER KOYARIM
“Sağı solu arıyor, ben aklandım. Öyleyiz, şöyleyiz… Bende Baki Ersoy’um ortaya çok başka şeyler koyarım” sözleriyle de dikkat çeken Ersoy, “İnsanlarda biraz merhamet. vicdan olacak. Yattığı zaman herkesi kandırabilirsiniz, Allah’ı kandıramazsınız. Bu işlerin hesabı öbür tarara da kalmaz. Bildiğim şeyler var. Canlı yayına alın konuşturun, konuşabiliyorlarsa. Alnım açık, bu şehirde geziyorum” dedi.

ADİL BİR YARGILAMA İSTERDİM OLMADI! ŞİMDİLİK KONUŞMUYORUM
“Şimdilik konuşmuyorum”  açıklamasıyla da dikkat çeken Ersoy, şunları söyledi: “Bulunmuş olduğum konum gereği bazı cümleleri kurmuyorum. Bazı savcı ve hakimlerle alakalı konuşmuyorum. Şimdilik konuşmuyorum, ama yarınlarda neyin ne olduğunu tek tek tek kamuoyuna deklare edeceğim.  Ben bu işleri böyle bırakmayacağım. Bir bayana bu kulübü bırakın, o da iş yerin, çocuklarının geleceğin ipotek altına alsın, sonra siz de bu şehirde ağa gibi paşa gibi gezin. Zaten gezemiyorsunuz Allah şükür de! Yarınlar da nasıl olacak hep beraber göreceğiz. Varsa söyleyecekleri söylesinler.  Ne anlaşma ne uzlaşma var.  Devletin, adaletin belirlediği bir rakam var. Şimdilik ona saygı duyuyoruz. Arkadaşlarımız araştırıyorlar.  Adil bir yargılama isterdim olmadı. Olmayınca kapılar kapanıyor mu? Kapanmıyor başka yöntemler deneriz, hukuki olarak. Sanki ortada bir şey yok. Bu arkadaşlar aklandı! Bu kadar basit olmayacak bu iş.