MHP'li Ersoy, bu kez farklı takıldı: Yol ve Dava arkadaşlarımız ile beraberiz

MHP'li Ersoy, bu kez farklı takıldı: Yol ve Dava arkadaşlarımız ile beraberiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’a yönelik desteği ve paylaşımları ile dikkat çeken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor-Sivasspor maçını neden farklı bir locada izledi? Kayserispor’un çiçeği burnunda Başkanı Berna Gözbaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve diğer ilçe belediye başkanları maçı bir arada takip ederken ve bu konuda fotoğraf paylaşırken aynı dakikalarda Milletvekili Ersoy da Kadir Has Stadyumunda olduğuna dair fotoğraf paylaştı. Taraflar, önceki maçların aksine bu kez farklı alanlarda Kayserispor'u takip etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafla ilgili olarak, “Yol ve Dava arkadaşlarımız ile beraberiz...” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK MÜDÜRÜ BENLİ DE MAÇI BAŞKANLARLA İZLEDİ

Diğer yandan Ersoy’un olmadığı locada,  Ersoy ile sık sık karşı karşıya gelen Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli’nin yer alması da dikkat çekti.  Ersoy ve Benli daha önce yaşanan bazı tartışmalarda karşı karşıya gelmişti. İkilinin arasındaki soğuk rüzgarların dinip dinmediği ise merak konusu oldu.

Haber: Cafer ZENGİN