MHP Kocasinan Teşkilatından iki üye ihraç edildi

MHP Kocasinan Teşkilatından iki üye ihraç edildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, iki üyelerini ihraç ettiklerini açıkladı.
MHP İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında konuşan Başkan Hacı Ali Doğan, 25 Ekim’de yeni kurulacak partiye gideceklerine dair açıklamalarından dolayı, Disiplin Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda, Seyfi Coşgun ve Metin Cihan’ın partiden ihraç edildiğini duyurdu.
Kocasinan İlçe Teşkilatında ve parti içerisinde, bu türden ayak oyunlarına müsaade etmeyeceklerini belirten Hacı Ali Doğan, “Bizim omuzlarımız sadece ama sadece Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında, ülküdaşlarımızla yan yana yürümekten nasırlaşacaktır.Türk milliyetçilerinin lideri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partimiz ve teşkilatlarımız hakkında dedikodu yapan, ikilik çıkarmaya çalışan kimseye fırsat vermeyeceğiz. Bu doğrultuda disiplin kurulumuzun almış olduğu karar Gereğince Seyfi Coşgun ve Metin Cihan partimizden ihraç edilmişlerdir. alınan bu kararın fitne-fesat heveslilerine ders olacağını düşünüyor, Ülkücülüğün yalnızca MHP çatısı altında olduğunu, tek liderimizin de bilge lider Devlet Bahçeli olduğunu hatırlatıyorum” diye konuştu.
Son günlerde medyada yer bulan ‘MHP’de istifalar olacak’ şeklindeki haberleri, fitne çabaları olarak niteleyen Başkan Hacı Ali Doğan, “MHP kimsenin şov yapacağı, kendisini teşkilatın ve partinin önünde göstereceği, ortada ve alenen bir parti değildir. 48 yıllık şerefli mazisi olan, devlet politikalarına yön veren, 5000 şehidi bulunan, gözü yaşlı anaların ve bacıların duası üzerine olan siyasi bir oluşumdur.
Milliyetçi- Ülkücü Hareketin partisi MHP, lideri de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’dir. Milliyetçi-Ülkücü hareketin mensuplarının oylarıyla, Milliyetçi Hareket Partisinde görev yapma şerefine nail olan kişiler siyasi hayatına MHP’de devam etmelidir. Son günlerde bazı basın yayın organlarında MHP çatısı altında siyaset yapan kimi kişilerin partimizden istifa edeceği belirtilmektedir. İstifa gibi bir durumu düşünenler varsa kendilerine tavsiyem, sadece MHP’den değil, MHP sayesinde üstlenmiş oldukları tüm görevlerinden istifa etmeleridir. Ülkücüler kendisini dev aynasında gören karakterlere değil; ‘davam, onurum, sadakatim’ diyerek gönül verdikleri MHP’ye oy vermişlerdir” ifadelerini kullandı.