MHP İl Yönetimi İstanbul'a Taşınıyor!

MHP İl Yönetimi  İstanbul'a Taşınıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti ile birlikte Cumhur ittifakını oluşturan MHP’de İstanbul seçimleri için hazırlıklar sürüyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Mitili İstanbul’a atacağız” açıklamasının ardından partinin Kayseri teşkilatının da İstanbul’a giderek, orada yaşayan 160 bin Kayserili’ye ulaşmaya çalışacağı ifade edildi. Olay Türk TV’de canlı yayına katılan MHP İl Başkanı Serkan Tok, 6 Haziran’dan itibaren seçimlere kadar İstanbul’da seçim çalışmalarında görev alacaklarını açıkladı. Kayseri teşkilatı olarak kendilerine de görev verildiğini belirten Tok, İstanbul’da yaşayan Kayserililerle irtibata geçeceklerini anlattı.

BAHÇELİ’NİN HEDİYE ETTİĞİ OTOMOBİL ÜLKÜ OCAKLARI İÇİN KİRALANACAK MI?

Diğer yandan Tok, programda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Milletvekili Baki Ersoy’a hediye ettiği otomobil konusunda da dikkat çeken bir açıklama yaptı. Tok, otomobilin Ülkü Ocakları’na gelir sağlamak amacıyla kiralanabileceğini dile getirdi. Tok, “Bu konuyu Baki Ersoy vekilimizin de değerlendirmesi gerekir” diye konuştu. Tok, ayrıca genel merkez nezdinde Kayseri’nin ayrı bir öneme sahip olduğunu da belirterek, “31 Mart seçimlerinde özellikle Pınarbaşı ve Sarız’ın MHP’ye geçmesi genel Başkanımızı mutlu etti. Liderimiz nezdinde bu durumun önemli bir yeri var” dedi.

 

 

Olay Türk TV, Dünya Ticaret Merkezi’nde kurulu olan Ramazan Sokağından canlı yayınlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kentin tanınmış isimlerini ekranlara taşıyan ve hem ülke gündemine hem de siyasi gündeme yönelik programlarıyla dikkat çeken Olay Türk TV’ye bu kez de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Serkan Tok konuk oldu. Sansürsüz Ramazan Özel programında Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci ve Gazeteci Cem Atakan’ın sorularını yanıtlayan Tok, İstanbul seçimlerinden Kayseri siyasetine kadar farklı konularda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Programda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Milletvekili Baki Ersoy’a hediye ettiği otomobil konusunda da açıklama yapan MHP İl Başkanı Serkan Tok, “Genel başkanımızın arabası Milletvekilimiz Baki Ersoy’da, kendisine aile yadigârı olarak kalacak” dedi.

“ÖNEMLİ GÜN VE ZAMANLARDA OTOMOBİLİ KULLANACAĞIZ”

Geçen hafta Ersoy ile birlikte iftar programına hediye edilen otomobille gittiklerini hatırlatan Tok, “otomobil kiralanacak mı?” sorusuna da yanıt verdi. Tok, “Vekilimiz de ilk defa bizimle beraber kullandı. Vekilimize hediye edilen klasik otomobilin, teşkilatımızın önemli günlerinde, önemli zamanlarda kullanacağız. Bu aracı kiraya vermek olmaz. Bizde hatır esas ve önemlidir. Ülkücü hareketin esasında, özünde, hatır vardır, gönül vardır. Birbirine saygı var, sevgi var. Bu yanlış anlaşılmalara sebep olur diye düşünebilirsiniz, ama kirasını Ülkü Ocaklarına verdikleri zaman, bunu Ülkü Ocakları İl Başkanımızla görüşelim. Bu konuyu Baki Ersoy vekilimizin de değerlendirmesi gerekir. O zaman uygun olur mu düşünülebilir. Ülkü Ocakları olunca kimse bir şey demez, gelir açısında güzel olur.” şeklinde konuştu.

“GENEL BAŞKANIMIZ KAYSERİ’DEN MEMNUN”

Seçim sonrası MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yaptıkları ziyarete ilişkin de detayları paylaşan Tok, özellikle Pınarbaşı ve Sarız için Bahçeli’nin kendilerine teşekkür ettiğini söyledi. Tok, şöyle konuştu, “Liderimiz,  seçilen Belediye Başkanlarımızla  birlikte ziyarette bulunduk. Belediye Başkanlarımız, MYK üyelerimiz  ve İl Teşkilatımız olarak ziyarette bulunduk. Genel başkanımızın Kayseri  seçim sonuçları  hakkında görüşlerini aldık. Kendisinin özellikle Pınarbaşı’nda, Başbuğumuzun ata yadigarının bizim açımızdan sembol bir ilçenin tekrar Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılmasından  dolayı bizleri tebrik etmesi, bizler açısından önemliydi.  Onum sevincini yaşadık. Daha sonra 10 yıldır CHP’nin elinde olan 1946’dan bu yana hiçbir zaman MHP’nin belediyesi olmamış olan Sarız’ı da almış olmamız, Genel başkanımızın nezdinde önemli bir yeri olduğunu gördük.  Sarıoğlan 2014’te kazanmış olduğumuz bir ilçeydi. Fakat daha sonraki siyasi gelişmeler, bizim belediye ile siyasi tarafımızı ayırmıştı. Yüzde 84,2 ile Özvatan Belediyesi  Belediye başkanlığı nezdinde, Cumhur ittifakında rekor kırmıştır.  Genel başkanımız Kayseri’den memnun olduğunu belirtti”

“İSTANBUL’DA 160 BİN KAYSERİLİ YAŞIYOR, ONLARA ULAŞACAĞIZ”

İstanbul seçimleri ile ilgili de Ankara parti genel merkezinde görüşmeler gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Tok, Kayseri teşkilatı olarak kendilerine de görev verildiğini ve İstanbul’da yaşayan Kayserililerle irtibata geçeceklerini anlattı. Tok, “Genel başkanımız geçtiğimiz günlerde 16 İl teşkilatını tekrar Ankara’ya çağırdı.  İki  grup halinde İstanbul  programını oluşturacak. İstanbul’daki Kayserililerle irtibata geçeceğiz. Genel merkezimizin vereceği programda mutlaka yer alacağız. Burada kendi programımızı oluşturma noktamız olduğu gibi, Genel Merkezimin programına da İl başkanlığı olarak mutlaka katılacağız. Biz araştırmamızı yaptık. Kayseri, İstanbul’da diğer iller nezdinde 25’inci sırada. Nüfus olarak yoğunluğumuz  orada 160 bin.  Genel Merkezimiz bizi 160 bin nüfus yoğunluğuna göre davet etti. Biz İstanbul’a gidip derneklere, STK’lara siyasi görüş gözetmeksizin Cumhur ittifakının özelliğini, bugün ki siyasi konjonktürü anlatacağız. 6 Haziran’dan sonra 23 Haziran’a kadar İstanbul’a teşkilat mensuplarımızla, MYK üyelerimizle birlikte gideceğiz ve birlikte seçime kadar çalışacağız.” şeklinde konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKININ BİR DAMLASI OLACAĞIM”

Programda, “6 Haziran’dan 23 Haziran’a kadar bende teşkilatlarımla birlikte cumhur ittifakının bir damlası olabilmek ve bu damla için mücadele etmeye çalışacağız.” diyen MHP İl Başkanı Serkan Tok,  kırgın, küskün vatandaşların seçime gitmesi için emek sarf edeceklerini belirtti. Haber: Hüseyin GÖKTAŞ