MHP İl Başkanı Tok'tan, Palancıoğlu'na övgü: Oturduğunuz koltuğu göz doldurarak…

MHP İl Başkanı Tok'tan, Palancıoğlu'na övgü: Oturduğunuz koltuğu göz doldurarak…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Melikgazi İlçe Başkanı olan Ertuğrul Enes Kalın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Palancıoğlu, aynı zamanda MHP İl Bşakanı Serkan Tok’u da ziyaret etti.

Palancıoğlu, ziyarette “Önceki Başkan Ertuğrul Yücebaş ile de güzel bir birliktelik içerisinde çalıştık kendisine teşekkür ediyorum . Yeni Başkanımız Enes Kalın Bey’in bilgisi, donanımı, ekibi ve yönetim kurulu ile Melikgazi’mize en iyi desteği sağlayacağından eminim. Bizde elimizden geldiğince onlarla istişareli bir biçimde ilçemizin daha güzel bir hale gelmesini sağlayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkeye bu vatana bu bayrağa en iyi bir şekilde hizmet etmeyi diliyor, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Enes Kalın ise Başkan Palancıoğlu’nun ziyaretinden onur duyduğunu ifade ederek, “Melikgazi ilçemizde birlik ve beraberlik içinde milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Melikgazi İlçemize yaraşır bir şekilde sorumluluğumuzun farkında olarak gerekli tüm çalışmalarımızı hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan eksiksiz bir şekilde yürüteceğiz.” dedi.

MHP İL BAŞKANI TOK’U DA ZİYARET ETTİ

Diğer yandan Başkan Palancıoğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok’u da makamında ziyaret etti. Palancıoğlu, “MHP teşkilatımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim. Seçimde omuz omuza beraber koşturduk. Şimdi birlikte hizmet ediyoruz. Rabbim birliğimizi bozmasın” diye konuştu.

“31 MART’TAN SONRA OTURDUĞUNUZ KOLTUĞU GÖZ DOLDURARAK, SEVİLDİNİZ”

Başkan Palancıoğlu’nu gördüğü için çok memnun olduğunu ifade eden  MHP İl Başkanı Serkan Tok, şu ifadeleri kullandı; “İl Başkanı olarak nazik ziyareti için çok teşekkür ederim. Çok memnun olduk. 31 Mart’tan sonra oturduğunuz koltuğu göz doldurarak ve insanlar tarafından kabul edilerek çok sevildiniz. Çalışmalarınız karşılık bulmuştur. Cumhur ittifakının bir kanadı olarak bundan biz de memnunuz. Çalışmalarınızda vatandaşlarımızın yanında hakkıyla olmanızı niyaz ederim.”