MHP İl Başkanı İncetoprak: Kayseri için çalışıyoruz!

MHP'den yapılan açıklamada, 'MHP İl Başkanı Adnan İncetoprdak ile birlikte Pınarbaşı, Sarız, Özvatan ve Sarıoğlan Belediye Başkanları, Ankara'da MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un öncülüğünde, ilçenin sorunlarını ve taleplerini gerekli kurumlara iletti' denildi.

MHP İl Başkanı İncetoprak: Kayseri için çalışıyoruz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım Ankara’da ilk olarak MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u ziyaret etti. MHP İl Başkanı ve MHP’li belediye başkanları Milletvekili Baki Ersoy’un öncülüğünde ilk olarak DSİ Genel Müdürü’nü ziyaret etti. Ziyarette Pınarbaşı, Sarız, Sarıoğlan ve Özvatan ilçelerinin sıkıntıları ve talepleri ile ilgili olarak daha önce verilen dosyaların akıbetleri ile ilgili bilgiler alındı. 

Haber
Ziyarette Sarız ilçesinden geçen ırmağın taşkına karşı yapılan ıslah çalışmaları ile regülatörlerin kapalı sisteme alınması ve ilçeye bir gölet yapılması için yeni zemin etüdlerinin yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, “DSİ Genel Müdürümüz ile yaptığımız görüşme çok olumlu geçti. Kayseri Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy’un öncülüğünde yaptığımız görüşmelerde belediyelerimizin daha önceki taleplerinin durumu ve yeni taleplerimiz ile ilgili olarak görüştük. Ardından Cumhur İttiakı Ortağımız AK Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Sayın Mehmet Özhaseki’ye nezaket ziyaretinde bulunduk. Ziyarette ilçemizin ve Kayserimizin problemleri ile görüş alışverişinde bulunduk. 16 ilçemize da aynı hizmetin yapılması ve sıkıntılarının giderilmesi için gerekli kurumlarla görüştü. Kendisine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
Ankara’daki ziyaretler kapsamında MHP Genel Merkezi’ni de ziyaret ettiklerini söyleyen İl Başkanı İnhcetoprak, “MHP Genel Merkezimizde, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın, Genel Başkan Yardımcımız Sayın İzzet Ulvi Yönter ile Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Tamer Osmanağaoğlu ve Genel Başkanımızın Başdanışmanı Sayın Yıldıray Çiçek’i ziyaret ederek Kayseri ve partimiz ile ilgili olarak bilgiler verdik” diye konuştu.