MHP İl Başkanı Ersoy'dan Yusuf Halaçoğlu'na sert tepki

MHP İl Başkanı Ersoy'dan Yusuf Halaçoğlu'na sert tepki
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy’un Kayseri Bağımsız Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu’nu hedef alan Başkan Ersoy, “ Şanlı şerefli bir partinin mensubu olamayacak kadar aciz olman sana yeter. Yüreğin yetiyorsa Kayseri’ye yeniden aday olda görelim.”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy yaptığı açıklamada Kayseri Bağımsız Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu’nu sert bir dille eleştirdi.MHP İl Başkanı açıklamasında  şu görüşlere yer verdi . “Milliyetçi Ülkücü Hareket’in oyları ile meclise giden, milletin vekili olmak yerine birilerin maşası olan bir zaat yaptığı hezeyan dolu açıklamaları ile yine bizce kendisine yakışanı yapmıştır. Geçtiğimiz gün kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden Milliyetçi Ülkücü Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye dil uzatan Yusuf Halaçoğlu’na sesleniyorum.

Milliyetçi Ülkücü Hareket gibi şanlı şerefli bir partinin mensubu olamayacak kadar aciz olman sana yeter. Liderimizi, eline ülkücülerin kanı bulaşmışlarla aynı kefeye koyacak kadar aşağılaşmış olmanda sana yeter. Türlü türlü entrikalar ile korsan kurultay yapanları, gözünde büyütmen ve onları bize tehlike gibi göstermende sana yeter.  Sosyal medyadan mesajlar vereceğine, yüreğin yetiyorsa gel yine Kayseri’den aday olda yeniden meclise gidebilecek misin görelim. Yeni kuracakları partiden seni aday göstermezlerse, gel bağımsız aday ol da görelim. O zaman görelim yine mecliste olacak mısın? Genel başkanımız hakkında sana yakışan ama bir adama yakışmayan açıklamalar yapabilecek misin görelim?  Yüzsüzlüğün âlemi yoktur. Utanmazlığa sığınıp fitne dümenini çevirmenin, rezilce yol almanın maliyeti çoktur, mazereti de zaten yoktur. Yusuf Has Hacib ne güzel de buyurmuş: “Sözünü gözet selametle yaşa; kendini gözet esenlikle koca.”dedi.