MHP İl Başkanı Baki Ersoy: 'Biz bu şehirde her zaman denge olmaya çalıştık'

MHP İl Başkanı Baki Ersoy: 'Biz bu şehirde her zaman denge olmaya çalıştık'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, düzenlediği basın açıklamasında, “Biz bu şehirde her zaman denge olmaya çalıştık” dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ile Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, Ülkü Ocakları önünde basın açıklaması düzenledi. Burada bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, “15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, devletin ve milletin bekası için hiçbir ikbal ve makam beklemeden canını ortaya koyan ülkücü hareket, ülkemizin varlık yokluk mücadelesi verdiği bu kritik günlerde yine canını malını ortaya koyarak ülkemizin verdiği beka mücadelesinde devletinden taraf olarak bin yıldır süren devlet anlayışını bir kez daha tüm şer odaklarına ve dünyaya ispatlamıştır. Şehit kardeşimizin adının her karış toprağı için canımızı vereceğimiz şehrimizde yaşatılması gibi haklı bir talebimiz, terör örgütlerine PKK militanlarına gösterilen azami ihtimam kadar talep görmemiştir” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Bakir Ersoy da, “Bizler 16 Nisan referandumundan ve 15 Temmuz sürecinden bugüne, MHP’nin tarihinde her daim milletimizin geleceği ve devletimizin bekası için Türk milliyetçileriyiz. Durum böyle olunca hassas olduğumuz konularda biz elimizi her türlü taşın altına koymuşken böyle bir tavırla da karşı karşıya kalınca ister istemez bizde tepkimizi ortaya koymak zorundaydık. Biz her zaman bu şehirde denge olmaya çalıştık. Her zaman kavganın ve gürültünün yanında olmayan tarafta olduk. Biz her zaman idare eden taraf olduk. Çevre ve Şehircilik Bakanımızda bana ulaşarak ‘Ben size söz veriyorum, açılışını ben yapmak kaydıyla en kısa sürede şehidiniz Fırat Yılmaz Çakııroğlu’nun ismini istediğiniz yere birlikte koyacağız’ dedi.