MHP'den istifa etmişti! Bundan sonra ne yapacağını açıkladı…

MHP Milletvekili Baki Ersoy'un yaptığı açıklamaların ardından disipline gönderilmesine tepki gösterip, partisinden istifa eden İş insanı Sedat Kılınç, bundan sonraki süreçte ne yapacağını açıkladı...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP'den istifa etmişti! Bundan sonra ne yapacağını açıkladı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un, ekonomide yaşanan sıkıntılara ilişkin “Enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyor, zamlar milletin belini büküyor” yönündeki açıklamalarının ardından “Parti politikalarına aykırı davrandığı” iddiasıyla ihraç istemiyle parti disipline sevk edilmesinin ardından MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç, partisinden istifa etti. Bu karara tepki gösteren Kılınç, "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ SORUNLARI DAHA RAHAT DİLE GETİRECEĞİZ
Kılınç, "Ekonomide yaşananlara Kayseri'de çok ciddi tepki var. Bu durumun sürek kamufle edilmesi de tepkileri beraberinde getiriyor. Cumhur ittifakına da çok büyük tepki var maalesef. Geçmişte bunu dile getiriyorduk, şimdi daha rahat dile getireceğiz. Ben 2-3 ay önce eleştirilerim gündem olmuştu, medyada ve parti yönetiminden uyarı almıştım" dedi.

BUNDAN SONRA NE YAPACAK?
Diğer yandan Kılınç, bundan sonraki süreçte ne yapacağını da açıkladı. Kılınç, Tele 1’de yaptığı açıklamada, şu an bağımsız yola devam etmek istediğini söyledi ve ekledi:  İlerleyen dönemlerde de bakacağız artık."
Kılınç, "Şu an hiçbir partiye katılmak istemiyorum, Bağımsız olarak devam etmek istiyorum" diyen Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç, "Bağımsız olarak Meclis üyeliğimi devam ettireceğim. İlerleyen dönemlerde de bakacağız artık." diye konuştu.

Dikkat çeken açıklamalar! MHP'de teşkilatta görev yapan herkes bunu biliyor!