MHP'den istifa eden Kılınç: Cumhur ittifakına büyük tepki var!

MHP'den istifa eden Sedat Kılınç, 'Ekonomide yaşananlara Kayseri'de çok ciddi tepki var. Bu durumun sürek kamufle edilmesi de tepkileri beraberinde getiriyor. Cumhur ittifakına da çok büyük tepki var maalesef. Geçmişte bunu dile getiriyorduk, şimdi daha rahat dile getireceğiz' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP'den istifa eden Kılınç: Cumhur ittifakına büyük tepki var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ekonomide yaşanan sıkıntılara ilişkin “Enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyor, zamlar milletin belini büküyor” yönündeki açıklamalarının ardından “Parti politikalarına aykırı davrandığı” iddiasıyla ihraç istemiyle parti disipline sevk edilmesinin ardından dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Bu duruma tepki gösteren  MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç, partisinden istifa etti. "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" diyen Kılınç, istifa kararı sonrası Tele 1'de katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

MHP'den istifa eden Kılınç: Cumhur ittifakına büyük tepki var!
MHP'NİN ELEŞTİRİLERE TAHAMMÜLÜ KALMADI
"MHP'nin son dönemde parti içi eleştirilere tahammülü kalmadı" diyen Sedat Kılınç, ekonomide yaşananlardan parti tabanının da rahatsızlık duyduğunu söyledi. Kılınç, "Ekonomide yaşananlara Kayseri'de çok ciddi tepki var. Bu durumun sürek kamufle edilmesi de tepkileri beraberinde getiriyor. Cumhur ittifakına da çok büyük tepki var maalesef. Geçmişte bunu dile getiriyorduk, şimdi daha rahat dile getireceğiz.
Ben 2-3 ay önce eleştirilerim gündem olmuştu, medyada ve parti yönetiminden uyarı almıştım" dedi. 
ELEŞTİRDİĞİ ŞEYLER DOĞRU, YANLIŞ BİR ŞEY YOK
Baki Ersoy'un, halkın içinde olan sevilen, çalışkan  bir milletvekili olduğunu ifade eden Kılınç, Baki Ersoy'un ihraç edilmesi halinde Kayseri'de MHP'nin kan kaybedeceğini savundu. Kılınç, "Eleştirdiği şeyler doğru, yanlış bir şey yok. Herkes biliyor. Markette gittiğinde herkes enflasyonun farkında. Ülkede ekonomik anlamda zor günler yaşanıyor. Sabit gelirliler geçimini yapmakta zorlanıyor. MHP'deki teşkilatta görev yapan herkes biliyor. Çarşıya pazara indiklerinde de duyuyorlar insanlardan. Kendi aramızda konuştuğumuzda doğru, insanların tepkisi çok haklı. Bunu bazıları dile getiriyor, ama bazıları dile getirmiyor. Nereye kadar! Taban sorun var diyor, kabul ediyor sorunu. Halk tepki gösteriyor, MHP seçmeni de tepki gösteriyor. Genel anlamda baktığınız da herkes tepki gösteriyor.  Eleştiriler olmadan çözüm bulunmaz" şeklinde konuştu. 

MHP'den istifa eden Kılınç: Cumhur ittifakına büyük tepki var!
BAĞIMSIZ DEVAM ETMEK İSTİYORUM
"Şu an hiçbir partiye katılmak istemiyorum, Bağımsız olarak devam etmek istiyorum" diyen Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç, "Bağımsız olarak Meclis üyeliğimi devam ettireceğim. İlerleyen dönemlerde de bakacaz artık." diye konuştu.